Thuis in uw branche

Maak kennis met onze coaches

Coaching is maatwerk en accountancy een vak apart. Om de leden optimaal op het gebied van coaching te ondersteunen, heeft SRA een pool van specialistische coaches samengesteld. Onze coaches zijn niet alleen ervaren en deskundig, zij weten ook wat er op de kantoren speelt. Mis je bepaalde vaardigheden om je werk goed uit te voeren? Of loop je regelmatig tegen dezelfde problemen aan in je werk? Laat je dan coachen bij SRA.

Waarom coaching bij SRA?

  • Keuze uit ervaren, gecertificeerde coaches
  • Coaches hebben kennis van de accountancybranche
  • Gratis kennismakingsgesprek, zonder verplichtingen
  • Coaching op PE-leerdoelen
  • Certificaat als bewijslast voor PE-portfolio
  • Reflectie a.d.h.v. STARR-methodiek

Coaching & NVPE

Vanuit de NVPE ben jij verantwoordelijk voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een cursus biedt vaak uitkomst, maar lang niet altijd. Soms is er geen passende cursus voor jouw persoonlijke leerdoelen of kun je extra ondersteuning gebruiken om vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Met coaching krijg je de kans om in te zoomen op jouw persoonlijke uitdagingen. Daarnaast krijg je de tijd om het nieuwe gedrag eigen te maken.

In het coachtraject werken we gericht aan de leerdoelen (rondom houding en gedrag) die jij in je PE-portfolio hebt vastgelegd. Ook is het mogelijk om met de STARR-methode op je leerdoelen te reflecteren. Aan het einde van het traject ontvang je een PE-certificaat die je als bewijs van deelname in je portfolio kan opnemen. 

Kennis van de branche

Alle SRA-coaches beschikken over specifieke kennis van het accountancyberoep of zijn in de branche werkzaam (geweest). Doordat zij over de juiste achtergrondkennis beschikken, loopt de communicatie met jou vlotter en is coaching in zijn geheel effectiever. Of het nu om de controle- of samenstelpraktijk gaat, een klein of groot kantoor betreft, onze coaches weten hoe het er bij de kantoren aan toe gaat. Onze coaches zijn gecertificeerd en verbonden aan een beroeps- of kwaliteitsorganisatie.

Jouw persoonlijke coach

Om het beste uit het coachingstraject te halen, is het noodzakelijk dat er een goede match is tussen jou en de coach. Met de SRA-coachpool kan je op zoek gaan naar een coach die jou aanspreekt en over de specialisaties beschikt die bij jouw coachdoelen passen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kan je onderzoeken of je een klik hebt met de coach van je keuze. Het gesprek dient tevens als een intake waarin je samen met de coach de leerdoelen en het tijdspad bepaalt.

Maak kennis met onze coaches

Meer over coaching

Individuele coaching

Teamcoaching

Executive coaching

Balans werk-privé

Stress: oorzaak & gevolg

Ben je benieuwd hoe anderen de persoonlijke coaching ervaren hebben? Lees ervaringen van onze deelnemers om een goed beeld te krijgen wat persoonlijke coaching inhoudt.