Thuis in uw branche

Handboek Kwaliteit

In opdracht van de SRA-Commissie Vaktechniek heeft Bureau Vaktechniek 5 varianten van het Handboek Kwaliteit geschreven, waarvan één variant is in boekvorm is uitgegeven.

Omschrijving

Handboek Kwaliteit

Handboek Kwaliteit voor kantoren met een Wta-vergunning (niet-OOB’s), die zowel wettelijke controleopdrachten als NVKS-opdrachten uitvoeren.

Prijs SRA-leden : gratis
Verschijning: per direct
Bestel dit product
Om dit product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn.   Registreer of Log in.

Inhoud

De gedrukte versie van het SRA-handboek Kwaliteit is van toepassing op kantoren met een Wta-vergunning voor niet-oob-opdrachten, die naast deze wettelijke controleopdrachten ook NVKS-opdrachten uitvoeren. Aldus worden hier zowel opdrachten binnen als buiten het wettelijke controledomein uitgevoerd. Naast deze versie van het Handboek Kwaliteit zijn vier andere varianten uitsluitend digitaal beschikbaar.

Download hier de vijf varianten van het SRA-Handboek Kwaliteit.

Het SRA-Handboek Kwaliteit richt zich niet alleen op de aanwezige accountancywerkzaamheden binnen de accountantspraktijk, maar ook op procedures zoals deze bij de fiscale dienstverlening in acht (kunnen) worden genomen. Zo wordt een bijdrage geleverd aan de totale inhoudelijke kwaliteit (uniformiteit) van de dienstverlening van SRA-leden.

Let op! Naar aanleiding van wijzigingen VGBA en ViO is in het SRA Handboek Kwaliteit in februari 2020 een kleine aanpassing doorgevoerd in Hoofdstuk 4.2.1 Aandachtspunten bij opdrachtaanvaarding:

De 3e bullet 'uitkomsten van het (eventueel gevoerde) collegiaal overleg' is gewijzigd in: ‘uitkomsten van het (op basis van artikel 15a VGBA verplichte) collegiaal overleg’. Daarbij is de voetnoot met verwijzing naar de SRA-praktijkhandreiking Verzoek inlichtingen komen te vervallen.

Prijs

Gratis indien één exemplaar per vestiging.

Specificaties

Handboek op A5-formaat.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren