Thuis in uw branche

Handboek Samenstellingspraktijk

In opdracht van de Commissie Vaktechniek heeft het SRA-Bureau Vaktechniek het SRA-Handboek Samenstellingspraktijk voor kantoren met met uitsluitend non-assuranceopdrachten geschreven op basis van de huidige regelgeving.

Omschrijving

SRA-Handboek Samenstellingspraktijk

Dit handboek is een vervolg op het in mei 2015 uitgegeven Handboek Samenstellingsopdrachten. Met dit handboek is getracht een overzicht te geven van de aandachtsgebieden, waar ieder kantoor werkzaam in de samenstellingspraktijk mee van doen heeft. Niet alleen gericht vanuit de regelgeving op het accountantskantoor of op de individuele accountant, maar ook vanuit de wereld om ons heen.

Prijs SRA-leden : gratis
Verschijning: per direct
Bestel dit product
Om dit product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn.   Registreer of Log in.

Inhoud

Met dit handboek is getracht een overzicht te geven van aandachtsgebieden, waar ieder kantoor werkzaam in de samenstellingspraktijk mee van doen heeft. Met daarbij het accent op de wijze waarop SRA deze accountants(kantoren) kan ondersteunen om adequaat op deze aandachtsgebieden in te kunnen spelen. Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit? Wat is de invloed van IT op mijn kantoor? Hoe kan er efficiënt worden gewerkt zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan het naleven van de gestelde eisen? Is risicogericht samenstellen een ‘oplossing’ of is dit oude wijn in nieuwe zakken?
Daarnaast is in dit handboek een analyse gemaakt van fouten uit het verleden.

Prijs

Gratis zo lang de voorraad strekt (naar iedere accountantsvennoot is eind april 2017 een exemplaar toegezonden).

Specificaties

Handboek op A5-formaat

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren