Thuis in uw branche

Ervaringen met de Cultuurscan

Benieuwd naar de ervaringen met de SRA-Cultuurscan? Lees de reacties van collega-kantoren.

Praktijkcases van Crop en Joanknecht: 'Op zoek naar de comfortabele spagaat'

Menna Kruiswijk, directeur Algemene Zaken bij CROP accountants & adviseurs, en Stefan Suy, RA, partner en bestuurslid bij Joanknecht, spraken op de Cultuurdag 2019 openhartig over hun aanpak om verandering aan te brengen in cultuur en gedrag. Welke wijzigingen hebben zij doorgevoerd, hoe hebben zij dat gedaan en wat zijn de lessons learned?" Lees het artikel in de SRAadviseur

 

Cultuurscan controlepraktijk

Worrell & Jetten Accountancy-Fiscaal-Juridisch
"De SRA-Cultuurscan sluit naadloos aan op de mkb-praktijk en is uitermate geschikt om per functie en afdeling in te zoomen. Zo zie je per groep wat aandacht behoeft." Lees ook hun reactie op LinkedIn.

FACET Accountants en Adviseurs
"Iedereen heeft zijn bijdrage aan kwaliteit – zelfs de supportmedewerkers (die relaties herkennen). Meedoen aan de scan is belangrijk: ieder antwoord is goed. Een negatief antwoord geeft kansen om de kwaliteit te verbeteren."

WVDB Adviseurs Accountants
"Het was voor ons een meting om te zien waar we staan en welke stappen we nog kunnen maken. Dit werkte heel verhelderend. Daarnaast wordt door de inzet van de scan onze cultuur meer onderwerp van gesprek en dat is erg prettig."

Meester & Kuiper
"De Cultuurscan is een uitstekend hulpmiddel om belangrijke zaken als kwaliteit, samenwerking en ethiek binnen ons kantoor te meten en onze collega’s daarbij te betrekken. De hoge response geeft aan dat deze onderwerpen binnen ons kantoor écht leven en ons bezighouden. Wij zijn daar heel blij mee." Lees ook het persbericht.

 

Cultuurscan samenstelpraktijk

Krol Wezenberg Accountants
"De NVKS heeft ons ertoe aangezet om opnieuw bezig te gaan met ons handboek kwaliteit en onze kwaliteitsambitie. De Cultuurscan past als toetsinstrument uitstekend in dit traject. We weten nu waar we nog kunnen verbeteren en hoe we dat kunnen doen en achteraf kunnen we met een 1-meting toetsen of dit ook echt is gelukt." Lees ook het artikel in de SRAadviseur.

Gerelateerd

Wilt u ook een Cultuurscan afnemen?

Meld u aan via het aanmeldformulier:

Contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Wilma Hosang, Judith van der Hulst, Iris de Deugd of Theo Reuters via:

Teamfoto cultuurscan

T 030 656 60 60
E cultuurscan@sra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren