Thuis in uw branche
Cultuurscan

Ervaringen met de SRA-Cultuurscan

Benieuwd naar de ervaringen met de Cultuurscan? Lees onderstaande reacties en artikelen.

Praktijkcases van Crop en Joanknecht: 'Op zoek naar de comfortabele spagaat'

Menna Kruiswijk, directeur Algemene Zaken bij CROP accountants & adviseurs, en Stefan Suy, RA, partner en bestuurslid bij Joanknecht, spraken op de Cultuurdag 2019 openhartig over hun aanpak om verandering aan te brengen in cultuur en gedrag. Welke wijzigingen hebben zij doorgevoerd, hoe hebben zij dat gedaan en wat zijn de lessons learned?" Lees het artikel in de SRAadviseur

Cultuurscan controlepraktijk

Worrell & Jetten Accountancy-Fiscaal-Juridisch
"De Cultuurscan sluit naadloos aan op de mkb-praktijk en is uitermate geschikt om per functie en afdeling in te zoomen. Zo zie je per groep wat aandacht behoeft." Lees ook hun reactie op LinkedIn.

FACET Accountants en Adviseurs
"Iedereen heeft zijn bijdrage aan kwaliteit – zelfs de supportmedewerkers (die relaties herkennen). Meedoen aan de scan is belangrijk: ieder antwoord is goed. Een negatief antwoord geeft kansen om de kwaliteit te verbeteren."

WVDB Adviseurs Accountants
"Het was voor ons een meting om te zien waar we staan en welke stappen we nog kunnen maken. Dit werkte heel verhelderend. Daarnaast wordt door de inzet van de scan onze cultuur meer onderwerp van gesprek en dat is erg prettig."

Meester & Kuiper
"De Cultuurscan is een uitstekend hulpmiddel om belangrijke zaken als kwaliteit, samenwerking en ethiek binnen ons kantoor te meten en onze collega’s daarbij te betrekken. De hoge response geeft aan dat deze onderwerpen binnen ons kantoor écht leven en ons bezighouden. Wij zijn daar heel blij mee." Lees ook het persbericht.

Doe de Cultuurscan en meld u nu aan!

Contact

Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Wilma Hosang, Judith van der Hulst, Iris de Deugd, Patricia Zwijgers of Theo Reuters:

Teamfoto cultuurscan

T 030 656 60 60
E cultuur@sra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren