Thuis in uw branche
Strategiesessie

Uw begeleiders

Wij zijn expert in de MKB-accountancy-branche. Wij opereren dagelijks in het hart van uw sector. Bovendien: samen met onze 375 leden beschikken wij over unieke kennis en kunde.

Judith van der Hulst linkedin

Judith van der HulstBedrijfseconoom en senior communicatie- en strategieadviseur: "We houden van doorpakken en piketpalen slaan. Precies wat kantoren ook moeten doen. Daarbij moeten keuzes gemaakt worden, daar geloven we heilig in. Zonder keuzes, geen goed businessmodel. We zorgen ervoor dat als u meedoet aan de strategiesessie, u aan het eind van de dag de ingrediënten heeft voor succesvolle nieuwe smaken."

 

Wilma Hosang linkedin

Wilma HosangOnderwijskundige en senior communicatie- en strategieadviseur: "Wat deze sessies onderscheidend maakt is dat wij in korte tijd lijnen met u uitzetten voor de toekomst. Heel praktisch en direct toepasbaar. Onze ruime kennis en ervaring met mkb-kantoren en creatieve inslag maken dat wij u inspireren zodat u uw kantoor intern en extern nog beter op de kaart kan zetten. Maar wel op een manier die bij uw kantoor past!"

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren