Thuis in uw branche

Verandering in Cultuur en Gedrag, hoe doet u dat?

Deel uw ervaringen op maandag 8 april bij SRA

Werkelijk een verandering realiseren in cultuur en gedrag op uw kantoor, dat is geen eenvoudige zaak. Voor veel vraagstukken en problemen zijn namelijk geen pasklare oplossingen. Ieder kantoor is immers uniek. Toch blijkt in praktijk dat er veel overlap is in de dilemma’s en problematieken.

Deel uw ervaringen

OverlegOm deze bespreekbaar te maken en van elkaar te leren, organiseert de Stuurgroep Publiek Belang in samenwerking met SRA en de NBA tien gratis 'dialoogsessies'. Wat zijn uw speerpunten en wie betrekt u hierbij? Met welke dilemma's heeft u te kampen en hoe gaat u daarmee om? Hoe doorbreekt u vaste patronen en zorgt u ervoor dat verandering hierin standhoudt? En hoe kijkt de toekomstige generatie, de young profs, tegen diverse zaken aan?

Samen met een young prof!

In een groep van maximaal 15 partners én 15 young profs gaat u met elkaar in gesprek over hoe u omgaat met veranderingen in cultuur en gedrag binnen uw accountantskantoor. Iedere dialoogsessie wordt geleid door een ervaren facilitator uit de accountantspraktijk. Van iedere bijeenkomst wordt een verslag gemaakt en de 'best practices' voegen we samen voor u.

Programma dialoogsessie maandag 8 april

Iedere sessie heeft hetzelfde doel. Echter heeft elke bijeenkomst door de verschillende gastsprekers een eigen unieke invalshoek. Op maandag 8 april neemt SRA weer een van de sessies voor haar rekening. Onder meer Gerard van Vuuren spreekt over veranderingen in Cultuur en Gedrag.

Gastsprekers

  • Inleiding door de overall facilitator Johan Bouwmeester
  • Interview met SGPB-lid Roland Ogink, Partner en bestuurder bij de Jong & Laan
  • Praktijkspreker is Gerard van Vuuren, RA bij Q Accountants & Belastingadviseurs / SRA-Vaktechniek
  • Namens NBA Young Profs: Wendy Groot over Werkdruk, tijdsdruk, budgetdruk

Praktische informatie en aanmelden

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van collega-kantoren? Wilt u uw dilemma's bespreken met anderen? En heeft u een young prof binnen uw kantoor die u graag hierbij wilt betrekken? Geef u dan nu op voor maandag 8 april. De sessie is van 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) tot 19.00 uur en wordt afgesloten met een maaltijd. De bijeenkomst is kosteloos.

U kunt zich voor de bijeenkomst van 8 april of een van de andere sessies aanmelden via de site van de NBA.

Aanmelden dialoogsessies

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren