Thuis in uw branche
Contact SRA T 030 656 60 60
E info@sra.nl

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht
Contact en route
Lid worden? Geïnteresseerd in het SRA-lidmaatschap? Download het inschrijfformulier. Inschrijfformulier lidmaatschap

Stap 3: Het advies

Na afloop van de toetsing maakt de regiocoördinator een verslag. Het review-team geeft op basis van het verslag aan het SRA-bestuur een advies over het lidmaatschap.

Er zijn drie mogelijkheden:

1. U voldoet geheel aan de eisen….

Goed nieuws: u voldoet geheel aan de eisen van SRA en krijgt een voldoende. Het review-team adviseert het bestuur om aan u het SRA-lidmaatschap te verlenen. Dit advies is een belangrijke input voor de besluitvorming, maar geen garantie. Het bestuur kan ook andere punten meenemen in de afweging. U wordt door het bestuur schriftelijk van het besluit op de hoogte gesteld. 

2. U voldoet nog niet helemaal aan de eisen….

U voldoet nog niet geheel aan de eisen van SRA. Het reviewteam heeft echter het vertrouwen dat dit binnen een redelijke termijn wel het geval zal zijn. In deze situatie blijft u in de ballotageprocedure. U valt echter vanaf dat moment wel onder de contributieplicht. Er wordt binnen uiterlijk 1 jaar een vervolgreview uitgevoerd. De kosten van de review worden aan u doorbelast.

Het reviewteam zal om een plan van aanpak vragen. Hierin moet u laten zien hoe de aandachtspunten opgepakt zullen gaan worden. 

3. U voldoet niet aan de eisen….

Helaas: wanneer de commissie van mening is dat uw interne kwaliteit onvoldoende is voor het SRA-Lidmaatschap, kunt u geen lid worden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de het SRA-Lidmaatschap, neem dan contact op met:

Mieke-Meijer

Mieke Meijer
Projectmanager Beleid en Kwaliteit
E mmeijer@sra.nl
T 030 656 60 60

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren