Thuis in uw branche

Digitale informatiesessie doorontwikkeling SRA-Review en toezicht wettelijke controledomein

Zoom

Het landschap waarin SRA-kantoren opereren is de laatste jaren continu aan verandering onderhevig, met name rond één van de pijlers onder onze vereniging: 'kwaliteit'. Die veranderingen gelden voor alle domeinen en disciplines binnen de SRA-praktijk: fiscaal, samenstelpraktijk, controlepraktijk en overige domeinen.

Nieuwe wet- en regelgeving, rechterlijke uitspraken, ons eigen kwaliteitsbeleid, de perceptie van stakeholders over de toegevoegde waarde van reviews of het denken over en wetenschappelijk onderzoek naar 'kwaliteit', hebben gezorgd voor nieuwe impulsen in de doorontwikkeling van de SRA-kwaliteitstoetsing.

In dit kader nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan een digitale informatiesessie op 7 juli a.s. van 09.00 – 11.00 uur. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet via onderstaande link.

Aansluitend organiseren wij ook een digitaal spreekuur op 12 juli a.s. van 11.00 – 12.00 uur, waar Dick Meester uw eventuele verdere vragen zal beantwoorden. Via onderstaande link kunt u uw interesse hiervoor kenbaar maken.

Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij uw vragen graag voorafgaand aan het digitale spreekuur via bestuur@sra.nl.

Aanmelden

Wij begroeten u graag bij de digitale informatiesessie.

Diana Clement
Dick Meester

Vragen? Neem contact op met bestuur@sra.nl