Thuis in uw branche

SRA zoekt medereviewers

De SRA-Reviewcommissie is altijd op zoek naar toetsers voor ons team van medereviewers. Bent u werkzaam bij een SRA-kantoor en heeft u interesse om externe reviews uit te voeren? Dan komen we graag met u in contact!

In de functie van medereviewer treedt u samen met de regiocoördinator van de SRA-reviewcommissie op bij de periodieke toetsing en bewaking van de kwaliteitseisen die SRA aan de leden stelt.

Wat verwachten wij?

Een medereviewer toetst samen met de regiocoördinator het kwaliteitsbeheersingssysteem, rapporten en dossiers en beoordeelt of deze voldoen aan de gestelde eisen. Het is van belang dat u beschikt over een uitgebreide kennis van wet- en regelgeving. U signaleert mogelijke adviespunten en bespreekt de bevindingen samen met de regiocoördinator met het getoetste kantoor. 

Waar beschikt u over?

  • U staat ingeschreven als Accountant-Administratieconsulent of Registeraccountant en u bent aangesloten bij de publiekrechtelijke beroepsorganisatie NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants)
  • U bent werkzaam bij een SRA-kantoor
  • U beschikt over voldoende vaktechnische kennis (bij voorkeur aantoonbare ervaring in bijvoorbeeld vaktechnische werkgroepen en/of commissies)
  • U hebt in ieder geval ruime actuele ervaring met assurance- en/of non-assuranceopdrachten en verricht in de dagelijkse praktijk zelf opdrachten, samenstellen en/of controleren.
  • U heeft ervaring met (interne) reviews en met controleopdrachten en heeft gelegenheid om jaarlijks tenminste 10 dagen te kunnen reviewen 

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mieke Herinckx-Meijer (projectmanager Beleid & Kwaliteit) via mmeijer@sra.nl of Dick Meester (voorzitter Reviewcommissie) via SRA op telefoonnummer 030 656 60 60.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren