Thuis in uw branche
Direct inschrijven

SRA-Dag 2022

ALV, gastspreker Margreeth Kloppenburg en Fiscale kring Eindejaarsseminar

Op vrijdag 9 december vindt onze jaarlijkse SRA-Dag 2022 plaats. Vanwege herstelwerkzaamheden door een grote brand in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein hebben wij deze dag verplaatst naar de Jaarbeurs Media Plaza in Utrecht. In de ochtend staat de Algemene Ledenvergadering gepland. Vervolgens komt het thema 'Cultuur en gedrag' aan bod met gastspreker Margreeth Kloppenburg. In de middag kunt u het Fiscale kring Eindejaarsseminar bijwonen, met presentaties van drs. Edwin de Witte, prof. mr. dr. Mascha Hoogeveen en dr. Ruud van de Dool.

Ochtendprogramma / ALV


09.00 uur: Ontvangst met koffie en thee


Diana Clement09.30 uur: Opening SRA-Dag / Algemene Ledenvergadering

Tijdens de ALV houdt SRA-voorzitter Diana Clement AA RA, vennoot Borrie Accountants B.V., een jaarrede. linkedin Eind november 2022 kunt u de vergaderstukken hier downloaden. Naast de reguliere vergaderpunten wordt de Jan Zweekhorst Award uitgereikt.
Award 

Jan Zweekhorst zijn inzet bij SRA, het bestuur en de fiscaliteit was tomeloos, onevenaarbaar en met een enorme inzet en aanwezigheid. Om het gedachtengoed, het respect naar Jan en zijn enorme inzet levend te houden is de gedachte gerezen om een jaarlijkse Jan Zweekhorst Award uit te reiken.

De gedachte is om een persoon binnen of buiten SRA jaarlijks de award toe te kennen waarbij de uitzonderlijke prestatie (zoals we die van Jan kennen) tot waardering komt en wij het gedachtengoed van Jan eren en levend houden. Tijdens deze ALV zal de Jan Zweekhorst Award worden uitgereikt. 

11.00 uur: Cultuur en gedrag

Margreeth Kloppenburg

Drs. Margreeth Kloppenburg, spreker, trainer en adviseur op het gebied van ethiek, cultuur en gedrag en auteur van o.a. Artikel 5, de beroepseer van de accountant. linkedin

  

12.00 uur: Lunch op de informatiemarkt


Middagprogramma


13.00 uur: Registratie en ontvangst deelnemers Fiscaal Eindejaarsseminar


13.30 - 13.45 uur: Opening middagprogramma

Drs. Edwin de Witte, bestuurslid SRA opent het middagprogramma. linkedin

13.45 uur: Fiscale wetswijzigingen en actualiteiten - beleidsmatig

Mascha HoogeveenDoor mr. dr. Mascha Hoogeveen, universitair docent en onderzoeker Fiscaal Instituut Tilburg en werkzaam bij de Belastingdienst. linkedin


14.45 - 15.15 uur: Pauze op de informatiemarkt


15.15 uur: Fiscale wetswijzigingen en actualiteiten - praktische benadering

Ruud van den DoolDoor dr. Ruud van den Dool, verbonden aan het bureau Vaktechniek fiscaal van SRA en aan het Fiscaal Economisch Instituut van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens is hij zelfstandig gevestigd belastingadviseur en counsel voor Delissen Martens advocaten en belastingadviseurs. linkedin


16.30 - 17.30 uur: Afsluiting en eindejaarsborrel op de informatiemarkt

Drs. Edwin de Witte, bestuurslid SRA sluit het middagprogramma.


Beknopte informatie

Datum: Vrijdag 9 december 2022
Locatie: Jaarbeurs Media Plaza in Utrecht
PE-uren/punten: RA/AA/RC: 3 uren, RB fiscaal: 2,5 (voor het Fiscaal Eindejaarsseminar)
Kosten: Het ochtenddeel is gratis. Als u lid bent van de Fiscale kring is ook het middagdeel gratis. Bent u geen Fiscale kring-lid en wilt u 's middag het Fiscaal Eindejaarseminar bijwonen dan betaalt u € 295. Als u lid wordt van de Fiscale kring 2023 kunt u gratis deelnemen.

Route en parkeren Jaarbeurs

Direct inschrijven

U kunt zich hier inschrijven voor deze dag.

Inschrijven SRA-Dag 2022


Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met SRA-Kringen:

E kringen@sra.nl
T 030 656 60 60


SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren