Thuis in uw branche

SRA International en de INAA Group

SRA International is aangesloten bij de INAA Group, een internationale associatie van professionele, zelfstandige accountantskantoren. SRA biedt daarmee haar leden de mogelijkheid tot samenwerking met accountants over de gehele wereld. De INAA Group is in 50 landen vertegenwoordigd verdeeld over 5 continenten en heeft wereldwijd meer dan 140 leden.

Alle aangesloten accountantskantoren bij de INAA Group zijn van vergelijkbare grootte en aanpak zoals u ook gewend bent van SRA. Door aansluiting bij deze internationale groep kunt u uw klanten, ook over de grens,  in contact brengen met soortgelijke persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening.

Net als SRA heeft de INAA Group geen winstoogmerk. In tegenstelling tot veel andere internationale netwerkorganisaties is de INAA Group een non-profit organisatie. De werkwijze en opzet van de groep sluit daarmee goed aan bij SRA.

SRA International leden worden in de board vertegenwoordigd door Adriaan Daniels van VanOoijen Accountants en Belastingadviseurs, lees voor meer informatie het interview met hem in ons ledenmagazine SRAadviseur:

Bijeenkomsten

Jaarlijks kunt u deelnemen aan 6 meetings:

  1. De Intermediate Members Meeting (IMM)
  2. De Annual General Meeting (AGM)
  3. Het North American Forum
  4. Het Latin American Forum
  5. Het Asia-Africa-Australia Forum
  6. Het European Tax & Audit Forum

Deze meetings vormen een combinatie van netwerken en interessante internationale informatie-uitwisseling.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren