Thuis in uw branche

Controleopdrachten in het onderwijs of de zorg

SRA-Vaktechniek organiseert, als daar aanleiding voor is, bijeenkomsten voor kantoren die controleopdrachten uitvoeren in de onderwijs- en/of zorgsector. Tevens worden deze kantoren per e-mail op de hoogte gehouden van vaktechnische ontwikkelingen binnen deze branches.

Periodieke bijeenkomsten

De bijeenkomsten controle-opdrachten in de onderwijs- en zorgsector worden veelal in het begin van het nieuwe jaar georganiseerd. Aan de orde komen onder meer de belangrijkste aandachtspunten voor de komende periode, het controleprotocol en een uitwisseling van ervaringen en eventuele knelpunten.

Bij deze bijeenkomsten zijn namens SRA-Vaktechniek Pieter Mansvelder RA en onze vaste vertegenwoordigers in de landelijke overlegorganen aanwezig. Voor controles in het onderwijs is dit de heer M.A. Rozendaal RA (Van Ree Accountants) en voor de zorgsector de heer drs. G. Kuipers RA (AGZ).

Voor uw deelname ontvangt u 2 PE-punten (AA/RA). Voor SRA-leden is deelname gratis. Uit efficiencyoverweging is het echter handig dat per kantoor niet meer dan één vertegenwoordiger aanwezig is. 

Vraagstukken & actuele informatie

Om regelmatig relevante informatie te ontvangen en/of een uitnodiging te krijgen voor de bijeenkomsten dient u op de mailinglijst Onderwijs of Zorg te komen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Irma Coeymans.

Loopt u tegen (controle)vraagstukken aan die binnen deze sectoren spelen of heeft u zelf relevante informatie die u wilt delen? Stuur dan een e-mail naar Pieter Mansvelder RA van het Vaktechnisch bureau via vaktechniek@sra.nl.

Contact

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Irma Coeymans van de afdeling Vaktechniek:

Irma Coeymans
E
vaktechniek@sra.nl
T 030 656 60 60

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren