Thuis in uw branche

Coronamaatregelen

Praktijkhandreiking

  • Publicatiedatum: 31-7-2020

Als onderdeel van het totale pakket aan maatregelen verband houdende met de gevolgen van de uitbraak van het Coronavirus, zijn diverse fiscale en aanverwante maatregelen aangekondigd. In deze praktijkhandreiking werken wij deze maatregelen verder uit.

Dit document is samengesteld aan de hand van kamerstukken en publicaties van de VNG, KvK en RVO. Deze bronnen worden als officiële bronnen aangemerkt door ons en de daarop vermelde informatie beschouwen wij als juist.

Daarnaast is rekening gehouden met de antwoorden die staan vermeld op het forum fiscaal dienstverleners.

Update 31 juli 2020
Deze update van 31 juli is ten opzichte van de voorgaande versie van 5 juni sterk aangepast. De behandeling van NOW 2.0 is uitgebreid met daarbij de verschillen tussen NOW 1.0 en NOW 2.0. De uitbreiding en aanpassing geldt ook voor diverse fiscale maatregelen. De TVL wordt in deze PH beperkt behandeld. De TOGS en Tozo zijn, enkele redactionele aanpassingen daargelaten, niet meer aangepast.

Niet werkzaam bij een SRA-kantoor?
Bent u niet werkzaam bij een SRA-kantoor en wilt u de Praktijkhandreiking Coronamaatregelen ontvangen? Dat kan. Vraag deze hier aan. Wij sturen u de praktijkhandreiking dan zo snel mogelijk toe.
Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren