Thuis in uw branche

NEVOA CONNECT©

Juridische ondersteuning

Heeft u zelf geen of onvoldoende juridische kennis in huis maar wel te maken met de toenemende juridisering van het accountantsberoep en met cliënten die juridische vragen bij u neerleggen? NEVOA ondersteunt SRA-kantoren op juridisch gebied.

Binnen NEVOA is een groep van zelfstandig gevestigde juristen die vooral werkzaamheden op het gebied van accountants en fiscalisten afgeleide juridische dienstverlening verrichten. U kunt hierbij denken aan het opstellen van geldlenings-, huur-, arbeids- of managementovereenkomsten. Er wordt ook veel geadviseerd op het gebied van vennootschapsrecht, jaarrekeningenrecht of ontslagrecht.

Aan deze juristen worden hoge eisen gesteld, zoals een ruime ervaring in bedrijfsjuridische dienstverlening, onafhankelijkheid (niet verbonden aan een bepaald accountantskantoor) en een goede bekendheid met de praktijk en met de werkwijze van accountants en/of fiscalisten.

De juristen hebben stuk voor stuk een multidisciplinaire bril op en zijn in staat om praktische juridische adviezen te verstrekken. Waar nodig kan voor de sector kanton van de rechtbank worden geprocedeerd over arbeidsgeschillen, huurgeschillen of vorderingen tot € 25.000.

Jeroen Missaar Claire Vendel Peter van Alten Fieke Boswinkel
Jeroen Missaar linkedin
Scales Legal B.V.
Claire Vendel linkedin
Vendel Juridisch Advies & Mediation
Peter van Alten linkedin
Van Alten Juridisch Advies
Fieke Boswinkel-van Duijn linkedin
Boswinkel Arbeidsrecht Advies

Tarief

De aangesloten juristen hanteren exclusief voor SRA-leden en hun cliënten een laagdrempelig uurtarief van € 165,- per uur ex btw.

Stel uw vraag

Binnen 24 uur wordt er met u contact opgenomen door één van de aangesloten juristen. U krijgt eerst een kostenindicatie voordat met de werkzaamheden wordt begonnen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren