Thuis in uw branche
Uw handboeken online beheren?

Handboek Kwaliteit

Variant 1 geüpdatet

  • Publicatiedatum: 7-6-2021

Het Handboek Kwaliteit Variant 1 is geactualiseerd. Dit Handboek Kwaliteit is van toepassing op kantoren met een Wta-vergunning voor niet-oob-opdrachten, die naast deze wettelijke controleopdrachten ook NVKS-opdrachten uitvoeren. De komende weken kunt u ook de updates van de overige varianten verwachten.

SRA Bureau Vaktechniek onderscheidt 5 varianten van het Handboek Kwaliteit.

  • De eerste variant is van toepassing op kantoren met een Wta-vergunning voor niet-oob-opdrachten, die naast deze wettelijke controleopdrachten ook NVKS-opdrachten uitvoeren. 
  • De tweede variant is van toepassing op kantoren met NVKS-opdrachten, die vrijwillige controleopdrachten uitvoeren en waarop het verlicht regime niet van toepassing is.
  • De derde variant is van toepassing op kantoren met NVKS-opdrachten, die geen vrijwillige controleopdrachten uitvoeren en waarop het verlicht regime niet van toepassing is.
  • De vierde variant is van toepassing op kantoren met NVKS-opdrachten, maar geen assuranceopdrachten en waarop het verlicht regime niet van toepassing is.
  • De vijfde variant is van toepassing op kantoren met NVKS-opdrachten, waarop het verlicht regime overeenkomstig artikel 27 lid 2 NVKS van toepassing is.
Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren