Thuis in uw branche

Vertrouwen op controle

  • Publicatiedatum: 10-2-2020

Het voorjaar van 2020 wordt in beslag genomen door twee rapporten: Zowel de Monitoring Commissie Accountancy als de Commissie Toekomst Accountancysector doen aanbevelingen, gericht op het wettelijke controledomein die echter ook impact kunnen hebben op de gemengde of samenstelpraktijken van SRA-leden én SRA als vereniging.

Vertaalslag maken

Het SRA-bestuur heeft er voor gekozen om de beide rapporten eerste grondig te analyseren. Daarnaast gaat het lobbyteam in gesprek met u en andere stakeholders, zoals het Ministerie van Financiën, Tweede Kamerleden, de AFM en NBA.

Tijdens de ledenbijeenkomsten willen we met u van gedachten wisselen over de conclusies van het rapport en de feedback meenemen bij het bepalen van onze standpunten. In de stakeholdergesprekken zorgen we voor de nodige duiding om te komen tot een goede, werkbare vertaalslag voor SRA-kantoren.

Meld u aan!

De ledenbijeenkomsten (alleen voor SRA-leden) worden gehouden tussen 16.00 - 18:30 uur op:

  • 6 maart 2020 Waalre, bij WVDB Adviseurs Accountants
  • 9 maart 2020 De Meern, bij SRA
  • 18 maart 2020 Epe-Zwolle, bij Fletcher Hotel

Aan deze bijeenkomst zijn twee PE-punten verbonden.

Meer informatie

Op sra.nl vindt u meer informatie over inschrijving voor de ledenbijeenkomsten en linken naar de rapporten van de MCA en CTA. Mocht u vooruitlopend op de bijeenkomsten schriftelijk willen reageren, mailt u dan naar bestuur@sra.nl.

Meer informatie en aanmelden ledenbijeenkomsten