Thuis in uw branche

Dossier Kwaliteit

Als SRA-lid kiest u elke dag voor kwaliteit. Uiteraard van uw dienstverlening, maar ook van uw kantoororganisatie en uw personeel. Wij bieden u tal van handvatten om de kwaliteit op al die onderdelen te kunnen meten, verbeteren, monitoren én zichtbaar te maken.

Kwaliteitsambitie

Kantorenorganisatie SRA is in de jaren tachtig van de vorige eeuw ontstaan. Vanuit ondernemerschap, de ambitie om ook als kleinere accountantskantoren de rol van vertrouwde financiële stavast en professional (accountant/fiscalist) met een onafhankelijk oordeel goed te vervullen voor mkb-ondernemers en al hun stakeholders.

Lees verder

Kwaliteit op uw netvlies?

Ronald Ogink
Bekijk de video

Communicatietoolbox

SRA-gecertificeerd
Bouwen aan vertrouwen

De SRA-Kwaliteitsindicator

Heeft u al uw kwaliteitsinspanningen op een rij, wie verantwoordelijk is en hoever u daarmee bent? De Kwaliteitsindicator is een praktisch hulpmiddel om dit bij te houden en de ontwikkelingen te monitoren: efficiënt en overzichtelijk. Tevens is de Kwaliteitsindicator een mooie tool om zowel binnen uw organisatie als naar buiten toe inzicht te geven in uw kwaliteitsbeleid.

Lees verder

Oorzakenanalyse

Weet u welke factoren binnen uw organisatie uw kwaliteit op een hoger niveau tillen? En welke juist missers veroorzaken? Als u dat helder heeft, krijgt u meer grip. En weet u aan welke knoppen u moet draaien om het maximale uit uw kantoor te halen.

Lees verder

De SRA-Signalering

De signalering 'Samenhang ontwikkelingen in de controlepraktijk bij accountantsorganisaties met een Wta-vergunning in de periode 2010-2018’ geeft inzicht in de samenhang tussen de talloze publicaties die over de kwaliteit van de wettelijke controlepraktijk door derden en door SRA zijn uitgebracht. Waar relevant is de SRA-visie toegevoegd.

Naar de Signalering

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren