Thuis in uw branche
Bekijk het Dossier Kwaliteit

Kwaliteitsambitie

SRA wil een vereniging van accountantsorganisaties –veelal met gemengde praktijken- zijn, die zich onderscheiden door hun klanten in het mkb de allerbeste services te bieden, daarbij steeds topkwaliteit leverend aan alle belanghebbenden. Hierbij staat het vertrouwen in ons werk en het publiek belang centraal.

We streven naar een vereniging van mkb-kantoren die alle kwaliteit op het netvlies hebben staan. Goede kwaliteit geldt vanzelfsprekend voor alle dienstverlening van onze leden: de fiscale praktijk, de samenstelpraktijk en de wettelijke en vrijwillige controlemarkt. SRA-kantoren willen daarvoor blijvend investeren in strategie, structuur, cultuur, mensen, middelen en resultaten. En zijn daar transparant over.

Continue kwaliteitsverbetering helpt de SRA-leden om duurzaam succesvol te zijn in de verschillende branches waarin zij actief zijn. Van dga, mkb-bedrijf, familieonderneming tot semi-publieke organisatie. Het SRA-Bureau zet zich in het publiek belang in om die kwaliteit bij haar leden, samen met haar leden op kwalitatief goed en juist peil te houden. Zo wordt kwaliteit verankerd binnen de SRA-accountantsorganisaties en de vereniging. Niet omdat het moet, maar omdat het ertoe doet.

SRA-kantoren zijn veelal gemengde praktijken: alle disciplines, van controleren en samenstellen tot juridische en fiscale dienstverlening, worden gepraktiseerd om mkb-ondernemingen en de stakeholders uitmuntend te kunnen ondersteunen. Voor het behoud van deze typische mkb-kantoren én in het kader van de rol en functie van de professional in het mkb in de toekomst, zetten we in op het verbeteren van kwaliteit, het creëren van toegevoegde waarde en –daarmee- het waarborgen van het SRA kwaliteitsmerk.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren