Thuis in uw branche

Dossier Kwaliteit

Als SRA-lid kiest u elke dag voor kwaliteit. Uiteraard van uw dienstverlening, maar ook van uw kantoororganisatie en uw personeel. Wij bieden u tal van handvatten om de kwaliteit op al die onderdelen te kunnen meten, verbeteren, monitoren én zichtbaar te maken.

Kwaliteit zichtbaar maken

Vanuit kwaliteitsdenken en de recente oproep tot een ethisch reveil mobiliseert SRA alle leden om een statement te maken over de eigen, individuele kwaliteitsinspanningen. Dit element is als lidmaatschapsverplichting onlangs opgenomen in het verder uitgewerkte kwaliteitsbeleid van de vereniging: elk SRA-kantoor toont aan dat het zich continu bezighoudt met kwaliteit, kwaliteitsbeheersing en kwaliteitsborging.

Lees verder

Kwaliteit op uw netvlies?

Ronald Ogink
Bekijk de video

Communicatietoolbox

SRA-gecertificeerd
Bouwen aan vertrouwen

Oorzakenanalyse

Weet u welke factoren binnen uw organisatie uw kwaliteit op een hoger niveau tillen? En welke juist missers veroorzaken? Als u dat helder heeft, krijgt u meer grip. En weet u aan welke knoppen u moet draaien om het maximale uit uw kantoor te halen.

Lees verder

De SRA-Kwaliteitsindicator

Heeft u al uw kwaliteitsinspanningen op een rij, wie verantwoordelijk is en hoever u daarmee bent? De Kwaliteitsindicator is een praktisch hulpmiddel om dit bij te houden en de ontwikkelingen te monitoren: efficiënt en overzichtelijk. Tevens is de Kwaliteitsindicator een mooie tool om zowel binnen uw organisatie als naar buiten toe inzicht te geven in uw kwaliteitsbeleid.

Lees verder

De SRA-Signalering

De signalering 'Samenhang ontwikkelingen in de controlepraktijk bij accountantsorganisaties met een Wta-vergunning in de periode 2010-2018’ geeft inzicht in de samenhang tussen de talloze publicaties die over de kwaliteit van de wettelijke controlepraktijk door derden en door SRA zijn uitgebracht. Waar relevant is de SRA-visie toegevoegd.

Naar de Signalering

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren