Thuis in uw branche

Audit Service breidt uit naar Limburg onder nieuwe naam Audit Service Plus

  • Publicatiedatum: 9-10-2017
Audit Service Plus logo

Per 1 oktober zal Audit Service Brabant een stevige uitbreiding ondergaan en een tweede vestiging openen  in Geleen, van waaruit het de Limburgse markt gaat bedienen. Uiteraard hoort daar ook een nieuwe naam bij, die aansluit op deze ontwikkeling: Audit Service Plus.

Audit Service Plus is een samenvloeiing van de audit praktijken van Audit Service Brabant en Kallen Accountants en Adviseurs, voorheen HLB van Daal & Partners Geleen. Kortom, een nieuwe naam met een rijke historie geworteld in Brabant en Limburg.

Audit Service Plus is een onafhankelijke audit organisatie en gespecialiseerd in het uitvoeren van controleopdrachten, beoordelingsopdrachten en alle hieraan verwante opdrachten. Zowel op gebied van jaarrekeningen, bijzondere onderzoeken alsmede separate subsidie trajecten of due dilligence onderzoeken.

We hebben een bewuste keuze gemaakt om geen beursgenoteerde bedrijven tot onze cliënten te   rekenen. Wij kiezen voor het MKB en zijn onder andere thuis in de branches transport, automotive, productiebedrijven, bouw, zorginstellingen, not-for profitinstellingen, food, handels- en dienstverlenende bedrijven.

Naast het zelfstandig uitvoeren van audit werkzaamheden ontzorgt Audit Service Plus ook accountantskantoren die geen AFM vergunning hebben voor het uitvoeren van controles.

Audit Service Plus directieInmiddels kan Audit Service Plus al rekenen op meer dan 20 aangesloten kantoren. Dit netwerk met meer dan 400 professionals biedt ook de ruimte om kennis en ervaring te delen.

De directie van Audit Service Plus zal met ingang van 1 oktober aanstaande gevoerd gaan worden door
drs. Dion Daemen RA en drs. William Manders RA. Laatstgenoemde had als medeoprichter reeds sinds 2011 de leiding over Audit Service  Brabant.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren