Thuis in uw branche

Branche in Zicht: Uitgewerkte brancherapportage Binnenvaart gereed

  • Publicatiedatum: 29-4-2013

Zoals eerder vermeld is SRA bezig met het ontwikkelen van uitgebreide benchmarkrapportages. Dit rapport dient, naast benchmarkgegevens, ook inzicht te geven branchegerichte thema’s, trends & ontwikkelingen en verbeterscenario’s voor de ondernemer. SRA noemt deze rapportages dan ook brancherapporten in plaats van benchmarkrapportages.

Inmiddels heeft SRA voor de Binnenvaartbranche het brancherapport gereed. Dit rapport is tot stand gekomen in samenwerking met specialisten uit de Binnenvaartbranche. Hiervoor is heeft SRA medewerking gekregen van partijen zoals banken , brancheorganisaties, universiteiten en in de binnenvaart gespecialiseerde SRA-kantoren.

Welkom bij BiZ!

De afgelopen weken mochten we nog eens vijf SRA-kantoren begroeten als deelnemer aan dit unieke product: VANDERLAANGROEP, Tijssen cs Accountants & Belastingadviseurs, HoogeveenLuigjes, Hermans & Partners en Countus accountants + adviseurs.

Meer weten?

www.sra.nl/biz voorziet u van de meest actuele informatie over het aantal jaarrekeningen en de voortgang van dit unieke concept. U kunt zich daar vanzelfsprekend ook aanmelden als nieuwe deelnemer aan BiZ!

Download rapportages

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren