Thuis in uw branche

IT: de drijvende kracht achter innovatie

  • Publicatiedatum: 30-3-2018

Digitalisering, robotisering, efficiency, connectiviteit, mobiliteit, cloud: welke ontwikkeling duidt het beste de impact van informatietechnologie? Waarschijnlijk zijn het allemaal aspecten die een deel van de waarheid weergeven.

LaptopDe ontwikkelingen manifesteren zich in een steeds hoger tempo en het effect op organisaties is veelomvattend. ICT is allang geen feestje van techneuten meer, maar een strategisch thema dat cruciaal is voor de toekomstbestendigheid van uw kantoor. SRA wil en kan u hierin ondersteunen.

Ondernemen = vooruitzien

SRA houdt samen met u de relevante trends en ontwikkelingen in de gaten. Wat is duurzaam en wat slechts van voorbijgaande aard? Moet u er echt nu mee aan de slag of kunt u nog even wachten? Of het nu gaat om SBR, elektronisch factureren of blockchain: SRA houdt de vinger aan de pols. Onder meer door middel van permanente of tijdelijke dossierpagina’s op onze website.

Kennis = kracht

Een effectieve manier om SRA-kantoren op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen is door middel van bijeenkomsten. Kennisoverdracht is een belangrijke doelstelling van deze bijeenkomsten, net als onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Naast themagerichte ad-hoc IT-bijeenkomsten organiseert SRA meerdere IT-kringen: voor IT-auditors en voor IT-managers, een IT-kring voor kleine(re) kantoren en een kring over het thema Privacy & Security.

Lees verder in de SRAspecial 2018

SRAspecial 2018

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAspecial 2018?

Lees hier de gehele SRAspecial 2018

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren