Thuis in uw branche

Lidmaatschap SRA voor ABIN, vol vertrouwen 2023 in

  • Publicatiedatum: 24-2-2023
Logo ABIN

Bij ABIN accountants en adviseurs halen we er meer uit, en nu dus ook als officieel SRA-kantoor. Dit geeft erkenning binnen ons vakgebied en ondernemers zijn, zoals gewend, verzekerd van betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening. SRA beschikt over een breed netwerk, waar wij nu ook gebruik van mogen maken: bij ABIN haal je er meer uit!

Betrouwbare partner

Als ondernemer moeten ondernemers kunnen bouwen op een betrouwbare partner. Al bijna 20 jaar staat ABIN accountants en adviseurs klaar voor ondernemers, zowel in goede als in slechte tijden. Voor ons is er niets mooiers dan advies geven, waardoor wij helpen de dromen van onze cliënten uit te laten komen. De kwaliteit, deskundigheid en kennis binnen onze kantoren – en niet te vergeten van onze medewerkers – is in 2022 bekroond met de toelating tot SRA.

Elk SRA-kantoor wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke deskundigen; hierdoor is en blijft de ondernemer verzekerd van een betrouwbare partner die met de ondernemer samenwerkt en meedenkt om de doelen te bereiken.

Creatief buiten kaders denken

Door creatief en actief mee te denken, weten wij dat ondernemers verrassend verder komen. Wij geloven dat er zoveel meer te halen valt uit zakendoen als je een persoonlijke connectie maakt. 
ABIN beweegt mee met zakelijke ontwikkelingen en het ondernemersklimaat. De informatie en data die wij met het lidmaatschap van de SRA erbij krijgen, geeft ons nog meer inzicht en houvast voor de toekomst om goed en waardevol advies te blijven geven.