Thuis in uw branche

SRA bestuur zoekt meedenkers & -doeners

  • Publicatiedatum: 4-5-2022
Verrekijker

Er gebeurt veel, heel veel in de directe wereld om ons heen. In het accountancydomein en op fiscaal gebied. De buitenwereld en stakeholders zien de waarde van de SRA-inbreng. Het bestuur wordt meer en meer gevraagd mee te denken en bijdragen vanuit de mkb-praktijk te leveren op divers terrein. Dat is een goede zaak want daarmee kunnen we tevens goede voorwaarden voor onze kantoren, onze professionals en uw klanten realiseren.

Van, voor en door!

Vanzelfsprekend wordt al veel opgepakt door de SRA-bestuursleden, het vaktechnisch bureau en de verschillende commissies die opereren binnen SRA. Dat blijkt nu echter onvoldoende te zijn.

Vanuit ons verenigingsmotto ‘van, voor en door de leden’ zoekt het bestuur daarom enthousiaste professionals die SRA vertegenwoordigen, vakinhoudelijk willen bijdragen en meewerken aan het uitdragen van het SRA-gedachtengoed. Meedenkers & -doeners dus! 

Waar zien we graag uw bijdrage? We zoeken uw inbreng bij bijvoorbeeld:

  • de uitwerking van diverse kabinetsmaatregelen voor SRA-kantoren;
  • vaktechnische en mkb-thema’s voor de diverse domeinen (fiscaal, samenstelpraktijk, wettelijke controledomein); of
  • inhoudelijke inbreng namens SRA in projectgroepen of bij beleidsmatige bijeenkomsten bij zusterverenigingen zoals NBA, NOB, RB of universiteiten. 

Heeft u bepaalde expertise waarvan u denkt dat dat past in bovenstaand rijtje? Bent u enthousiast en wilt u meer weten over (één van) de genoemde punten? Kunnen we ook op u rekenen?
Vanzelfsprekend kunt u daar waar nodig rekenen op ondersteuning vanuit het SRA-bureau.

Denkt en doet u mee?

Voor meer (concrete) informatie en aanmelding neemt u contact op met voorzitter Diana Clement of Marc van Gaalen (Kennis en Vaktechniek) via 030 656 60 60 of bestuur@sra.nl.

We horen graag van u.