Thuis in uw branche

SRA-Financieringsplatform voor het mkb

  • Publicatiedatum: 2-12-2013

De financieringsproblematiek van mkb-ondernemingen is in de media uitgebreid aan de orde gesteld. Klanten van SRA-kantoren worden hier uiteraard ook regelmatig mee geconfronteerd.

Om de kans op het verkrijgen van een passende financiering voor klanten van SRA-kantoren te vergroten, gaat SRA een aantal activiteiten ontwikkelen onder de naam SRA-Financieringsplatform. Op de website is een vaste plaats ingericht waarop de nodige informatie omtrent het thema Financiering te vinden is.


Alternatieve financieringsbronnen

Hier vindt u bijvoorbeeld de cursussen en workshops over dit thema en de door SRA ontwikkelde tools die kunnen helpen in de begeleiding en het efficiënt verwerken van een financieringsaanvraag. Maar u vindt er vooral ook een overzicht van alternatieve financieringsbronnen. De inventariserende gesprekken zijn recent afgerond. Het gaat hierbij onder meer om onderstaande aanbieders, verdeeld naar type financieringsvorm.

De komende maanden zal het SRA-Financieringsplatform verder vorm krijgen. Ook de overheidsregelingen zoals de BMKB-regeling, de GO-regeling en de Bbz-regeling vindt u hier terug. Met diverse financiers en andere partijen worden nog gesprekken gevoerd, de uitkomsten vindt u vervolgens zo snel mogelijk terug op www.sra.nl/financiering. Verder zijn er plannen om het cursusaanbod op het gebied van financiering uit te breiden en een overlegorgaan binnen SRA voor financieringsadviseurs op te starten.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren