Thuis in uw branche

SRA International 25 jaar lid van INAA

  • Publicatiedatum: 27-3-2019

SRA International is dit jaar 25 jaar lid van de INAA Group. INAA is een wereldwijde associatie van professionele zelfstandige, gelijkgestemde accountantskantoren die zich specifiek op het midden- en kleinbedrijf richten.

SRA-International logoSRA-accountantskantoren kunnen lid worden van SRA International en daarmee ook van INAA. De internationale organisatie heeft geen winstoogmerk en is vertegenwoordigd in meer dan vijftig verschillende landen, verspreid over alle continenten.

INAA-leden kunnen elkaar vragen stellen en hun internationale klanten doorverwijzen naar een collega-accountantskantoor in het betreffende land waar zij zakendoen. Tevens organiseert INAA elk jaar lokale en internationale bijeenkomsten.

SRA International vertegenwoordigt meerdere SRA-accountantskantoren en is daarmee het grootste lid. Waar in andere wereldwijde netwerken op basis van exclusiviteit zich soms maar één kantoor per land mag aansluiten, kunnen in het geval van INAA alle én alleen SRA-kantoren lid worden. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de jaarlijkse lidmaatschapskosten verspreidt worden over meerdere kantoren en dus relatief laag zijn.

Adriaan Daniels, partner bij VanOoijen Accountants en Belastingadviseurs, zit namens SRA International in het bestuur van INAA. "De meerwaarde van INAA zit in het feit dat je snel terecht kunt met vragen en je een klant met een gerust hart kunt door verwijzen naar een partner in het buitenland. Als je als kantoor ook maar een beetje over de landsgrenzen kijkt, waarom zou je dan geen lid van INAA worden?"

Kijk voor meer informatie op www.sra.nl/sra-international of op www.inaa.org.