Thuis in uw branche

SRA-lidmaatschap voor Houweling Accountants B.V.

  • Publicatiedatum: 4-9-2018

Houweling Accountants B.V. heeft het lidmaatschap verkregen van SRA. Het kantoor is gevestigd in Raamsdonksveer en is 8 man sterk waarvan er 2 partner zijn.

Toegevoegde waarde

Logo Houweling AccountantsHet accountantskantoor heeft een verdere groei voor ogen en verwacht dat SRA hierbij een rol kan spelen, onder andere door continue professionele scholing van het personeel. Ook de onder meer vaktechnische nieuwsvoorziening en de branchegerichte data uit BiZ voegen waarde toe aan het kantoor, aldus Joep Houweling RA.

Focus

Houweling: "Onze accountants schakelen altijd snel met de klant, dit kan omdat onze communicatielijnen kort zijn. Wij hanteren vaste scherpe tarieven zowel op maand- als op jaarbasis. Met de support van SRA kunnen wij ons nog meer focussen op onze eigen dienstverlening."

Digitalisering

"Op het gebied van digitalisering zijn wij zeer vooruitstrevend binnen onze branche. Wij hebben een aantal mooie stappen gezet waardoor onze klanten profiteren van een modern, digitaal klimaat. Dit is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat en continu in ontwikkeling is", aldus Houweling.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren