Thuis in uw branche

SRA-Podcast: nieuwe huwelijksregels 2018

  • Publicatiedatum: 28-3-2018

Hebben uw klanten trouwplannen? Of wellicht uzelf? Beluister dan de SRA-podcast over de nieuwe huwelijksregels per 2018.

Eerst was de hoofdregel bij trouwen de gemeenschap van goederen, nu is dat de beperkte gemeenschap van goederen. Wat betekent dat voor u en voor uw klanten en hun partners?

We hebben daarvoor Lucienne van der Geld, directeur van Netwerk Notarissen, geïnterviewd. Zij praat u en uw klanten bij. Zet de podcast op uw site, mail de podcast naar klanten of deel de podcast via social media. Meteen de podcast beluisteren en delen?


De podcast is terug te vinden op Soundcloud en op Youtube.

Adviestool SRA-Nieuwsbank

De podcast over de nieuwe huwelijksregels en andere adviestools over onderwerpen als het pensioen in eigen beheer (animatiefilm en dergelijke), de auto en bedrijfsopvolging kunt u vinden op de SRA-Nieuwsbank. Met de Nieuwsbank kunt u uw klanten direct en op maat adviseren over belangrijke thema's. Daarnaast vindt u ook veel achtergrondinformatie over deze onderwerpen, denkt u aan praktijkhandreikingen van Bureau Vaktechniek.

Tip:
Wilt u abonnee worden van de SRA-Nieuwsbank of gebruikmaken van een proefabonnement? Neem dan contact op met Sabrina Aldaibis (T 030 656 60 60) of meld u aan.