Thuis in uw branche

SRA verplaatst bijeenkomsten vanwege coronavirus

  • Publicatiedatum: 11-3-2020
Coronavirus

De afgelopen dagen heeft SRA de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend gevolgd. Het gevormde crisisteam volgt de richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de GGD op, om de gezondheid en veiligheid van SRA-leden, gasten en medewerkers voorop te laten staan.

Zuidelijke provincies

Gezien de huidige aangescherpte maatregelen voor de provincies Noord-Brabant en Limburg, hebben we besloten om alle geplande bijeenkomsten in deze provincies in de periode tot 4 april 2020 niet door te laten gaan. De bijeenkomsten, cursussen en vaktechnische SRA-Kringen, verplaatsen we zoveel als mogelijk naar latere momenten. Alle deelnemers ontvangen hierover deze week persoonlijk bericht.

Rest van het land

Bij de bijeenkomsten die in de periode tot 4 april 2020 in andere provincies plaatsvinden volgt SRA ook de adviezen van het RIVM. Deze bijeenkomsten gaan voorlopig door. Wel gelden hierbij gerichte adviezen aan deelnemers en striktere veiligheidsmaatregelen vanuit SRA. Deelnemers en docenten zullen hier vooraf ook persoonlijk over benaderd en geïnformeerd worden.

Uit voorzorg benadert SRA de komende dagen ook alle kantoren met geplande incompany-bijeenkomsten in de periode tot 4 april 2020 om de situatie te bespreken.

Verdere voorzorg

Naast het verplaatsen van bijeenkomsten heeft SRA de eigen medewerkers geadviseerd om zoveel mogelijk vanuit huis te werken en bijvoorbeeld voor in- en externe afspraken gebruik te maken van digitale mogelijkheden. Op deze wijze denken we tegemoet te komen aan de ontstane situatie en verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Mocht de huidige situatie veranderen, dan nemen wij tijdig aangepaste maatregelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SRA via 030 – 656 6060.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren