Thuis in uw branche

Uw mening over de SRA-Nieuwsbrief

  • Publicatiedatum: 15-1-2016

De digitale nieuwsbrief van SRA wordt goed gelezen en gewaardeerd. Dat mogen we wel stellen naar aanleiding van een onderzoek onder de ruim 7700 abonnees op de nieuwsbrief. En dat is goed nieuws, daar we elke dag weer met de grootste zorgvuldigheid actualiteiten uitkiezen, zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen die voor uw praktijk van belang zijn.

SRA-Nieuwsbrief  

'Prima medium om dagelijks bij te blijven, relevant voor de praktijk', is één van de reacties van de ruim 600 abonnees die aan het onderzoek hebben meegedaan, waarvoor dank. Een ander laat weten de SRA-Nieuwsbrief over het algemeen een goede selectie van interessante artikelen te vinden. Wanneer u de nieuwsbrief ontvangt, blijkt ruim 60% de artikelen meteen of binnen twee uur door te lezen. Belangrijkste reden om de nieuwsbrief niet te openen is tijdsgebrek.

Tips die we ter harte nemen

Fijn om deze positieve reacties te horen. Dat zien we ook terug in het cijfer die de abonnees de nieuwsbrief hebben gegeven, namelijk een 7,6. Een 7,6 is bepaald niet slecht, maar we gaan voor minstens een acht (of liever nog hoger). Gelukkig hebben de abonnees ons tips gegeven die we ter harte nemen. Denk aan de opmerkingen dat accountants, fiscalisten en loonexperts – het merendeel van de lezers – het vervelend vinden om SRA-berichten pas te kunnen lezen na inlog. We gaan de komende tijd gebruiken om te kijken hoe we dit voor u duidelijker en makkelijker kunnen maken.

Daarnaast geven abonnees aan dat ze artikelen uit de nieuwsbrief terugzien in andere media. Dat is wel inherent aan de selectie van artikelen voor de nieuwsbrief: we streven naar zoveel mogelijk SRA-nieuws en daarnaast nieuws uit andere mediabronnen. Ook geven de lezers aan meer SRA-nieuws te willen lezen. Dat gaat zeker gebeuren gezien alle ontwikkelingen rond belangenbehartiging, Branche in Zicht en financiering.

Contact

Heeft u nog opmerkingen over de dagelijkse SRA-Nieuwsbrief en hoe we die verder kunnen verbeteren? Of ontvangt u de nieuwsbrief nog niet en wilt u dat voortaan wel? Laat het ons dan weten via info@sranieuwsbrief.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren