Thuis in uw branche

Webinar Belastingdienst over veranderingen horizontaal toezicht

  • Publicatiedatum: 12-1-2021
Laptop

Bent u fiscaal dienstverlener en aangesloten bij horizontaal toezicht? Neem dan deel aan het webinar ‘Doorontwikkeld horizontaal toezicht FD’ van de Belastingdienst. Hoe laat en wanneer? Op dinsdag 26 januari om 15.00 uur. De Belastingdienst legt u dan uit over de wijzigingen in het horizontaal toezicht.

Veranderingen horizontaal toezicht

Het afgelopen jaar heeft de Belastingdienst in samenwerking met de koepel-, belangen- en beroepsorganisaties uitwerking gegeven aan de uitkomsten van het project doorontwikkelen horizontaal toezicht (HT). Nu het proces van uitwerking van doorontwikkeling HT via de fiscaal dienstverlener nagenoeg is afgerond, neemt de Belastingdienst u mee in de veranderingen die het horizontaal toezicht in de afgelopen periode heeft doorgemaakt. Er wordt dieper ingegaan op de wijzigingen en de uitwerking in de praktijk.

Voor wie?

Het webinar is primair bestemd voor koepelorganisaties en fiscaal dienstverleners met een HT-convenant.

Geen HT-convenant, maar wel interesse?

Voor de niet bij het HT aangesloten fiscaal dienstverleners wil de Belastingdienst later in het jaar nog een afzonderlijke webinar organiseren.

Aanmelden?

U kunt zich via onderstaande button aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met daarin nogmaals de link naar het webinar dat ongeveer twee uur duurt. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Tijdens het webinar kunt u digitaal vragen stellen.

Aanmelden webinar