Thuis in uw branche

Seminar Het SRA-kantoor nu en in de toekomst

  • Publicatiedatum: 26-9-2018

Op 11 oktober a.s. organiseert SRA voor haar leden een seminar over ‘Het SRA-kantoor nu en in de toekomst’.

Een drietal gastsprekers bespreekt opeenvolgend de resultaten van het SRA-Benchmarkonderzoek over 2017, actuele trends en ontwikkelingen in IT en verandermanagement binnen het accountantskantoor. Het seminar vindt plaats bij Hotel Van der Valk Vianen, van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Benchmark en IT-ontwikkelingen

SRA-bestuurslid en vennoot bij Alfa Accountants, Fou-Khan Tsang, licht de resultaten van het SRA-Benchmarkonderzoek over 2017 toe en bespreekt de toekomstverwachtingen van de deelnemende kantoren. Aansluitend gaat Stephan van den Broek, auteur van het boek Management in Singularity en bestuurder van Koenen en Co Controle, in op de belangrijkste technologische ontwikkelingen en trends en de impact ervan op het accountantskantoor.

Arend ArdonVernieuwing en reflectie

Arend Ardon, sociaalpsycholoog en bedrijfskundige, neemt de deelnemers mee in verandermanagement. Om een aantrekkelijke werkgever te blijven en efficiënter te werken moet het accountantskantoor blijven vernieuwen. Welke wegen leiden naar Rome? Ardon: "De grootste valkuil is het realiseren van de gewenste veranderingen langs platgetreden paden, maar vernieuwing ontstaat alleen langs een vernieuwende weg en met reflectie op het eigen leiderschap."

Aanmelden

Belangstellende SRA-leden kunnen zich aanmelden via vaktechniek@sra.nl of via de site.

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren