Thuis in uw branche

SRA krijgt accreditatie voor trainingsprogramma Praktijkopleiding MKB en Assurance

  • Publicatiedatum: 23-2-2017

SRA heeft van de Raad voor de Praktijkopleidingen accreditatie gekregen voor een aantal verplichte onderdelen van de Praktijkopleiding MKB en Assurance. Het betreft het verrichten van de nul-meting bij aanvang van de praktijkopleiding, het aanbieden van een drie-jarig trainingsprogramma en het verzorgen van intervisie. SRA kan met deze accreditatie haar leden en andere accountantskantoren faciliteren bij het opleiden van hun trainees.

Nul-meting, trainingsprogramma en intervisie

Bij aanvang van de praktijkopleiding wordt met de nul-meting bepaald waar de trainee staat betreft kennis, kunde en vaardigheden. Vervolgens wordt een, speciaal door SRA ontwikkeld, trainingsprogramma gevolgd dat aansluit bij de leerwensen van de trainee. De accountants in opleiding moeten naast een individueel traject ook een aantal gezamenlijke intervisiebijeenkomsten bijwonen. Ook deze mogen door SRA vanaf dit jaar worden verzorgd. Momenteel loopt ook een aanvraag voor accreditatie van de begeleidingsdagen. In combinatie met het stagebureau en het referaat biedt SRA dus een totaalpakket voor de Praktijkopleiding richting de SRA-Kantoren.

Meer weten?

Voor meer informatie over de Praktijkopleiding MKB en Assurance alsmede de rol die SRA hierin kan betekenen, kan contact worden opgenomen met SRA Educatie, T: 030 – 656 60 60 of kijk op onze website voor meer informatie.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren