Thuis in uw branche

Sparren over Generatie Z op de arbeidsmarkt

Wat heeft deze generatie te bieden en hoe trekken we hen aan?

“Hoe binden we deze doelgroep aan onze kantoren? Wat drijft mensen in deze generatie en hoe kunnen wij als branche een aantrekkelijke werkgever voor hen worden?" Onder begeleiding van Emma Agricola en Bram Mookhoek zal er een verdiepingsslag worden gemaakt op dit onderwerp, waarna we samen nadenken over wat welke stappen wij kunnen, en misschien wel moeten, zetten om nu en in de toekomst de juiste medewerkers in huis te hebben.  

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 0,00
Groepsgrootte: 25
PE-uren/punten:
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, HRM manager, Teamleider/Relatiebeheerder, HRM medewerker, HRM adviseur
Leerdoelen:

Delen van kennis en ervaringen, opdoen van inspiratie en gezamenlijk problemen oplossen.

Inhoud

“Hoe binden we deze doelgroep aan onze kantoren? Wat drijft mensen in deze generatie en hoe kunnen wij als branche een aantrekkelijke werkgever voor hen worden?"

Tijden veranderen steeds sneller, waardoor ook de aanpassing aan het inmiddels geïntegreerde 'nieuwe werken' van steeds groter belang wordt. Er staat een groep aan potentieel talent te trappelen om hun kwaliteiten te uiten bij een (nieuwe) werkgever. Emma Agricola zal meer vertellen over generatieverschillen op de werkvloer en hoe hiermee om te gaan. Vervolgens gaan we samen in gesprek over hoe wij daarop in kunnen spelen en wisselen we ideeën uit.

Het is de bedoeling dat iedereen actief bijdraagt aan deze sessie; zo leren we het meest van elkaar en halen we het meest uit deze bijeenkomst.

Gratis, maar niet vrijblijvend.
Als u zich inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op uw komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor een spreker en de catering. En soms moeten we anderen teleurstellen, omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest. Kunt u niet aanwezig zijn, dan kunt u zich tot 3 dagen van te voren afmelden, zonder dat wij kosten (€ 25,-) in rekening brengen. Wij wensen u een leuke en inspirerende sessie toe.

Programma

Voorlopig programma

12:30 - 13:00: Lunch
13:00 - 13:30: Welkom en introductie
13:30 - 14:15: Sessie 1 
14:15 - 14:30: Pauze
14:30 - 15:15: Sessie 2 
15:15 - 15:45: Plenaire terugkoppeling