Thuis in uw branche

Sparren met collega-kantoren

Gratis bijeenkomsten: deel kennis en ervaringen en doe inspiratie op

De afgelopen jaren hebben we veel tevreden geluiden gehoord over de Sparren met collega-kantoren sessies. De succesformule zit hem vooral in het delen van kennis en het leren van elkaar. Hoe gaan collega-kantoren met bepaalde problematieken om? Daarom organiseren we ook in 2023 weer vier gratis bijeenkomsten voor u waarbij u in kleine groepen met vergelijkbare problematiek en omvang kunt sparren over onderwerpen die, na navraag bij u, het hoogste op de agenda staat. Gratis en exclusief voor SRA-leden.

Deze manier van kennisdelen, voor en met collega’s, biedt de mogelijkheid sterker te worden op diverse uitdagende gebieden. Hier zou ieder SRA-kantoor aan moeten deelnemen. Lees eerdere ervaringen in ons ledenmagazine.

Voordeel voor u

  • Kleine groepen van kantoren met vergelijkbare omvang
  • Voor beleidsmakers, u spreekt met gelijkgestemden
  • De nadruk ligt op interactie en leren van elkaar: hoe doen andere kantoren het?
  • Een inspirerende spreker verzorgt de aftrap (maximaal een half uur)
  • Minimale tijdsinvestering
  • Gratis inspiratie
  • De bijeenkomsten zijn exclusief voor SRA-leden

Wat vragen wij u?

Wij vragen van u de bereidheid om in een open en vertrouwelijke setting kennis en ervaringen te delen met collega-kantoren. Vertrouwen in elkaar en kennis delen is een belangrijke basis voor het slagen van deze sessies.

Bijeenkomsten 2023

1. Personeel, vinden en binden van medewerkers

Maandag 9 januari 2023 van 15:30 uur tot 18:00 uur

Jolien Bijhouwer 

Goede en enthousiaste medewerkers vinden blijft een grote uitdaging en levert hier en daar de nodige frustratie en werkdruk op. Waarom is employer branding belangrijk en hoe pakt u dit aan? Hoe gaat u om met Generatie Z, wat wil deze doelgroep en hoe kunt u hen enthousiasmeren? We vissen allemaal in dezelfde vijver, maar hoe vind ik dan toch die ene vis voor mijn kantoor? Moet u de vijver vergroten of het aas veranderen? Hoe gaat u als kantoor om met deze krappe arbeidsmarkt en hoe doen collega-kantoren dit?

Spreker Jolien Bijhouwer linkedin, Senior Employer Branding Specialist bij EN HR Solutions, neemt u bij de hand bij deze sparrensessie. 

 Meer informatie / inschrijven

2. Data-analyse: IT en automatiseringsprocessen 

Dinsdag 9 mei 2023 van 15:30 tot 18:00 uur, informatie volgt.


3. Toekomst SRA-kantoor: Partner- en verdienmodel

Donderdag 8 juni 2023 van 15:30 tot 18:00 uur, informatie volgt. 


Ervaring van deelnemer Diana Aalderink

Diana Aalderink, Stolwijk Kelderman accountants fiscalisten, deelt haar ervaringen over de bijeenkomsten Sparren met collega-kantoren.

Verbinden op maat

Heeft u andere topics waarover u wilt sparren, laat het ons weten. Dan nemen wij dit op in ons programma. Of wij brengen u in contact met kantoren die dezelfde vraag hebben. Denk aan vragen over softwarepakketten, inrichten CRM-systeem, het partnermodel, wel- of geen controlepraktijk en alles waar u verder een antwoord op zoekt.

Contact

Claudia Bergkamp 

Claudia Bergkamp
Medewerker Evenementen
T 030 656 60 60
E cbergkamp@sra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren