Thuis in uw branche

Nulmeting (praktijkopleiding MKB of Assurance)

Al uw uitdagingen voor de komende jaren in één rapportage

Bent u net gestart met uw praktijkopleiding MKB of Assurance? De eerste stap is te weten waar u staat in uw ontwikkeling tot beginnend accountant.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 125,00
Prijs niet-leden: € 125,00
PE-uren/punten:
Bestemd voor: Trainee
Resultaat:

U krijgt inzicht in uw sterke- en ontwikkelpunten op het gebied van soft skills. U heeft aanknopingspunten om uw Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) op te stellen. De uitkomsten geven richting aan de invulling van uw trainingsprogramma.

Uw contactpersoon

Corjan Aalbregt

Corjan Aalbregt

Manager Educatie

.

Inhoud

Bent u net gestart met uw praktijkopleiding MKB of Assurance? De eerste stap is te weten waar u staat in uw ontwikkeling tot beginnend accountant.

Soft skills zijn steeds belangrijker voor een accountant. Deze verbetert u de komende jaren tijdens de praktijkopleiding. De nulmeting van SRA helpt u om op basis van de CEA-eindtermen een helder beeld van uw sterktes en zwaktes te krijgen (ist-positie). Waar blinkt u nu al in uit? En welke vaardigheden moeten nog verder ontwikkeld worden?

Via een online portal vult u een vragenlijst in en geeft u personen uit uw (werk)omgeving toegang om vragen over u te beantwoorden. De antwoorden zijn gekoppeld aan de ontwikkelpunten waar u aan het einde van uw praktijkopleiding aan moet voldoen. Nadat iedereen heeft gereageerd, vatten wij de uitkomsten samen in een online rapportage. U krijgt een analyse die als startpunt dient voor uw verdere ontwikkeling (soll-positie).

Deze rapportage gebruikt u voor het vormgeven van uw POP. Ook koppelt u uw ontwikkelpunten direct aan het (verplichte) trainingsprogramma en intervisie van de Praktijkopleiding. Deze 0-meting en rapportage zijn zowel gericht op de MKB als de Assurance variant.

  • 0-meting op basis van de CEA-eindtermen voor beginnend beroepsbeoefenaars
  • 360-graden feedback
  • Mogelijkheid om zelf beoordelaars uit te nodigen
  • Reminders aan beoordelaars versturen
  • Uitgebreide analyse per CEA-eindterm
  • Analyse van uw ‘top’ sterktes en ‘top’ ontwikkelpunten
  • Complete en betrouwbare input voor uw POP en invulling trainingsprogramma

Wilt u meer informatie over de opzet, inhoud of het gebruik van de nulmeting? Neem dan contact op met Corjan Aalbregt, Manager Educatie (030-656 60 60, lvanwersch@sra.nl)

Online assessment. U ontvangt na aanmelding binnen drie werkdagen een e-mail met inloggegevens tot het online portal.

Datum & tijd

Datum & tijd:
U kunt zich het hele jaar inschrijven voor deze E-learning module
Beschikbaar
Cursuscode: ELEX13412

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren