Thuis in uw branche

Jan Zweekhorst Award

Nomineren is mogelijk tot eind augustus 2024

Het SRA-bestuur heeft in september 2021, het jaar van het plotselinge overlijden van voorzitter Jan Zweekhorst, besloten om jaarlijks de Jan Zweekhorst Award uit te reiken. De award staat voor verbinding, passie, inzet en maatschappelijke betrokkenheid. Kent u een persoon of organisatie binnen of buiten SRA die zich onderscheidt op fiscaal of accountancygebied? U kunt nu nomineren.

Nomineren Jan Zweekhorst Award

Wie mag van u de prestigieuze Jan Zweekhorst Award in 2024 ontvangen? U kunt tot eind augustus 2024 een persoon of organisatie nomineren via het online aanmeldformulier.

Naar het aanmeldformulier

Wie zijn de juryleden?

Alle aanmeldingen voor de Jan Zweekhorst Award worden voorgelegd aan een jury. De jury bestaat uit de volgende drie personen: Mariëlle Spuijbroek, Paul Dinkgreve en Ruud van den Dool.

Lees meer informatie

Wie kregen de award eerder?

Leo Stevens
Bekijk de winnaars

Over de Jan Zweekhorst Award

Logo Jan Zweekhorst Award
Achtergrondinformatie

Over Jan Zweekhorst

Jan Zweekhorst was bijna 25 jaar verbonden aan SRA in verschillende rollen. We mochten daarvan slechts een jaar van hem genieten als voorzitter. Jan was een gedreven mensenmens, verbinder pur sang. Altijd positief ingesteld. Als Jan ergens in geloofde, dan zette hij zich daar volledig voor in. Zowel zakelijk als privé. Jan koesterde daarbij vooral de menselijke maat.

Lees meer over Jan

Contact

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Claudia  Bergkamp:

Claudia Bergkamp

Claudia Bergkamp
E cbergkamp@sra.nl
T 030 656 60 60