Thuis in uw branche

Nieuwe partners bij KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs

  • Publicatiedatum: 21-1-2020

KRC Van Elderen is sinds de fusie in 2016 flink gegroeid: van 70 naar ruim 100 medewerkers. Hierdoor is ook het aantal opdrachtgevers en de disciplines waarin het accountants- en belastingadvieskantoor zich begeeft uitgebreid. Door deze ontwikkeling was er behoefte aan twee nieuwe partners, die enerzijds nieuwe expertise met zich meebrengen en anderzijds bestaande afdelingen versterken.

Fiscalist

KRC Van ElderenFiscalist Rob Kroeze is als partner aan boord gestapt om de fiscale advisering binnen KRC Van Elderen uit te breiden. “In 2019 begon ik, met ruim 20 jaar ervaring, bij deze club als belastingadviseur met de intentie om een jaar later als partner toe te treden. Vanuit deze rol kan ik helpen de organisatie verder vorm te geven. Daarbij leg ik de focus op mijn vakgebied.”

Accountant

Bas Witjes is als accountant al jaren werkzaam in de audit-praktijk. Als registeraccountant komt hij dan ook de auditafdeling versterken. “Ik heb ervaring in diverse branches. Bij iedere klant vind ik betrokkenheid en persoonlijke aandacht belangrijk. Zo kan ik de financiële dienstverlening optimaal laten aansluiten op de klantbehoefte.”

Toekomst

Door de komst van de twee nieuwe partners is er meer advieskracht, leidinggevende capaciteit en een nog betere toekomstbestendigheid. De huidige partners zijn erg blij met de komst van Rob en Bas en wensen hen veel succes en plezier toe in hun nieuwe rol waarbij onze ambitie blijft: hart voor resultaat!

KRC Van Elderen

KRC Van Elderen is een middelgroot accountantskantoor met vestigingen in Apeldoorn, Ommen, Wezep en Zwolle. Zo’n 100 medewerkers zetten zich iedere dag in voor de klanten die tot het midden- en kleinbedrijf, de non-profitsector en de medische sector behoren. De toegevoegde waarde die wij leveren bestaat uit 2 hoofdonderdelen: inlevingsvermogen en kennis. We doorgronden de organisatie en haar omgeving en voelen mee met de onderneming en de ondernemer.

We bieden een breed kennispalet aan onze klanten aan: belastingadvies, audit, samenstellen jaarrekening, bedrijfswaardering, corporate finance, HRM-advisering en salarisverwerking, administratieve ondersteuning en online managementinformatie.

KRC Van Elderen is lid van het SRA en aangesloten bij het internationale samenwerkingsverband van zelfstandige accountantskantoren TIAG.

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren