Thuis in uw branche

Branche in Zicht: Eerste branche-expertgroep trapt af

  • Publicatiedatum: 4-4-2013

Het ontwikkelen en delen van specifieke (branche)kennis is een essentieel element binnen Branche in Zicht (BiZ). Om dit te faciliteren organiseert SRA kwartaalbijeenkomsten voor vier verschillende branche-expertgroepen. Op 2 april jl. vond de eerste branche-expertbijeenkomst plaats van adviseurs voor de medische (eerstelijns) sector.

BiZ bijeenkomst

De expertgroep medische sector trapte af met een kennismakingssessie, waarbij voornamelijk het vaststellen van de thema´s voor de komende bijeenkomsten op de agenda stond. Onderwerpen zoals strategie, marktontwikkeling en marktwerking, schaalvergroting 1e lijnszorg, kostenoptimalisatie en automatisering van de afrekensystemen met zorgverzekeraars werden opgetekend.

De expertgroep gaat vervolgens in komende bijeenkomsten aan de slag met de vraag op welke manier SRA-kantoren de zorgverleners in de medische sector kunnen ondersteunen. Daarnaast zullen visies op de toekomst en aanvullende mogelijkheden voor nog betere klantondersteuning worden ontwikkeld.

Ook de drie andere branche-expertgroepen (voor bouw, horeca en automotive) trappen in de komende drie weken af met een kennismakingssessies. In het najaar zal SRA ook een branche-expertgroep voor de transportsector samenstellen.

Welkom bij BiZ!

De afgelopen week mochten we nog eens vier SRA-kantoren begroeten als deelnemer aan dit unieke product: De Wert Accountants & Belastingadviseurs, Severeyns Thijssen Accountants & Fiscalisten, Accuraat Accountants BV en Van Luxemborg en De Kok B.V.

Meer weten?

www.sra.nl/biz voorziet u van de meest actuele informatie over het aantal jaarrekeningen en de voortgang van dit unieke concept. U kunt zich daar vanzelfsprekend ook aanmelden als nieuwe deelnemer aan BiZ!

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren