Thuis in uw branche

De strijd om de Exact Cloud Award is weer begonnen! Doet u mee?

  • Publicatiedatum: 13-4-2017

Wilt u ook meedingen naar de Exact Cloud Award? De inschrijvingstermijn is geopend tot 7 mei aanstaande, u kunt zich hier aanmelden!

cloud award 2016Voor de vijfde keer organiseert Exact software de Exact Cloud Award competitie voor accountants- en administratiekantoren die cloud, innovatie en samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. De uitreiking van de award vindt plaats tijdens Exact Live 2017, dat op 15 november plaatsvindt.

Sinds vorig jaar zijn er naast de Cloud Award twee extra thema-awards in het leven geroepen, eentje voor het meest innovatieve kantoor (winnaar 2016: SRA-kantoor Joanknecht & van Zelst) en eentje voor het kantoor dat iets bijzonders presteert op het gebied van samenwerking en klantgerichtheid (winnaar 2016: De Coop & Haegen). Het winnen van de award levert flink wat positieve publiciteit op en zelfs nieuwe klanten, zo liet RS Finance -winnaar van de Cloud Award in 2016- weten. Maar niet alleen winnen is belangrijk: diverse kantoren geven dat alleen al het meedoen intern en extern veel positieve gevolgen met zich meebrengt.

De jury van dit jaar bestaat uit: Martin van Vliet (Exact, juryvoorzitter), Frans Heitling (Accountancy Vanmorgen), Arjan Schipperus (RS Finance), Perry Telle (NOAB) en Menno Kooreman (SRA).

Kijk op de site van Exact voor meer informatie.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren