Thuis in uw branche

Doe mee met de Nederlandse Innovatie Monitor

Uniek inzicht over innovatiecapaciteit

  • Publicatiedatum: 14-7-2020
Innovatie

Hoe geeft uw organisatie tijdens de coronacrisis vorm aan besluitvorming rondom innovatie en strategie? Nederland was in 2019 de meest concurrerende economie van Europa. De vraag is of Nederland die voorsprong als gevolg van de coronacrisis kan behouden en wat daarvoor nodig is. SRA heeft om die reden zijn medewerking toegezegd aan de Nederlandse Innovatie Monitor van het Amsterdam Centre for Business Innovation.

Uniek inzicht over innovatiecapaciteit

De Nederlandse Innovatie Monitor staat onder leiding van prof. dr. Henk Volberda (key note spreker bij de SRA-Nieuwjaarsreceptie in januari). De uitkomsten geven u straks unieke inzichten over de innovatiecapaciteiten van het Nederlandse bedrijfsleven tijdens en na de coronacrisis. Belangrijk voor uw rol als adviseur. U kunt als kantoor zelf meedoen en/ of de link doorsturen aan een selectie van uw klanten. U krijgt een managementrapportage terug, en maakt kans op de Innovatie Prijs. 

Doel

De Nederlandse Innovatie Monitor is een grootschalig jaarlijks onderzoek. Centraal in het onderzoek staat de vraag: hoe geeft uw organisatie tijdens de coronacrisis vorm aan besluitvorming rondom innovatie en strategie? Stelt uw organisatie innovatie uit óf grijpt uw organisatie de kans aan om verder te digitaliseren, de concurrentiepositie te verbeteren of meer te verduurzamen? 

Nederlandse Innovatie Prijs

Heeft u innovatieve klanten? Dan is het extra interessant om de vragenlijst aan hen door te sturen, want zij maken daarmee kans om in aanmerking te komen voor de Nederlandse Innovatie Prijs die wordt uitgereikt op 19 oktober in het AVROTROS-programma De Wereld van Morgen. Een unieke profileringskans voor u en uw klant. Maak eventueel gebruik van de uitnodigingstekst

Wat levert deelname u of uw klant op?

  • Managementrapportage waarmee u inzicht krijgt in het innoverend vermogen van uw eigen organisatie en waarmee u kunt vergelijken met het gemiddelde van uw sector.
  • Kans op de Nederlandse Innovatie Prijs 2020, zie voorgaande editie.
  • Onder de deelnemers worden 35 exemplaren van het boek ‘Innovatie Jij.nu (Management Impact, 2019)’ t.w.v. € 32,50 verloot.

Doe mee!

U start de vragenlijst door op onderstaande button te klikken of stuur het door!

Naar de Nederlandse Innovatie Monitor

Het invullen van de vragenlijst vergt ongeveer 10 minuten. U kunt de vragenlijst desgewenst verspreid over de tijd invullen, tot uiterlijk 1 september 2020. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.