Thuis in uw branche

De nieuwe PE-regeling: Heeft u de eerste fase al afgerond?

Eerder verschenen in ons ledenmagazine SRAadviseur

  • Publicatiedatum: 29-3-2021
PE-tool MyPE

De afgelopen maanden heeft SRA u ‘bestookt’ met informatie, animaties, flyers, online demo’s, columns en speciale nieuwsbrieven. En met producten en diensten, om u te helpen een goede start te maken met de nieuwe PE-regeling. Op 1 april wordt u, als PE-plichtige, namelijk geacht het eerste deel van het nieuwe PE-traject, van uw persoonlijke portfolio, te hebben afgerond.

Corjan Aalbregt, manager Educatie bij SRA: “Het betreft de eerste drie stappen uit het PE-model, namelijk het vaststellen van uw werkzaamheden, het opstellen van uw leerdoelen en mogelijk al inplannen van de leeractiviteiten waarmee u uw leerdoelen wilt bereiken. Deze leeractiviteiten zijn legio. U kunt tal van cursussen, trainingen, kringbijeenkomsten en sparringsessies volgen bij ons om uw kennisniveau op peil te houden en uw persoonlijke ontwikkeling op de diverse gebieden verder uit te breiden. Ook voor het verplichte onderdeel van de NBA voor 2021, namelijk het thema Continuïteit.”

Bent u nog niet aan de eerste stappen toegekomen, bijvoorbeeld vanwege de extreme drukte door de afhandeling van coronamaatregelen zoals de NOW, dan moet u nu toch echt aan de slag om een en ander te organiseren. Wat er van u gevraagd wordt en wat u geregeld moet hebben, vindt u in ons Dossier PE. Met de Praktijkhandreiking PE als guidance en de online PE-tool MyPE als praktische ondersteuning voldoet u in no time aan uw verplichting.

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur maart 2021

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur