Thuis in uw branche

Incompany versterkt de onderlinge band

  • Publicatiedatum: 1-5-2019

Bij WVDB staat groei van medewerkers centraal in hun strategische ambitie. “De wereld om ons heen verandert voortdurend en snel. Het vraagt sterk leiderschap van onze medewerkers om hierin mee te kunnen bewegen en hierop in te spelen. En dat al vroeg in hun carrière”, aldus Mariëlle Leenes, Manager Personeel & Organisatie, bij het kantoor.

Daarom volgen ruim dertig medewerkers momenteel een SRA Management Development-traject, Professional Development-traject of Human Development-traject.

WVDB geeft hun mensen op verschillende manieren de mogelijkheid te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Onder meer met de nieuwe WVDB Academy. Daar vinden medewerkers tools voor hun eigen ontwikkeling, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Een van de manieren waarop invulling wordt gegeven aan persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling, zijn de diverse SRA-developmenttrajecten. “Door deze trajecten hopen we onze medewerkers te inspireren en borgen we continuïteit van leiderschap”, aldus Leenes.

Wie volgen de training?

WVDB bekijkt jaarlijks de mogelijkheden binnen het SRA-opleidingsprogramma. “In de basis is de strategie van WVDB leidend, daaruit volgen opleidingsbehoeften die wij noodzakelijk achten voor ons kantoor. De medewerker zelf, zijn of haar persoonlijke vaardigheden en wensen bepalen of en voor welke training hij of zij in aanmerking komt. Uit de jaarlijkse evaluatiegesprekken met medewerkers kwam onder meer naar voren dat er behoefte was aan meer tools voor goed leiderschap”, vertelt Leenes.

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur april 2019

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur