Thuis in uw branche

Artikel Branche in Zicht in Accountancynieuws

  • Auteur: Frans Heitling
  • Bron: Accountancynieuws
  • Publicatiedatum: 20-12-2012

Door signalen van de leden en hun klanten, begrijpt SRA als geen ander dat 'aandacht hebben voor de klant' bovenaan de agenda moet staan. Daarom is de vertaalslag van 'productkennis' naar 'klantkennis' zeer belangrijk. U zult moeten weten waar uw klant staat, wat hem 's nachts wakker houdt en waar hij op gestuurd wil worden.

Dat is ook de reden dat SRA Branche in Zicht (BiZ) heeft ontwikkeld. Dit nieuwe platform biedt de SRA-adviseur beter inzicht in de feiten en cijfers van de verschillende branches waarin zijn klant zich begeeft, én de instrumenten waarmee hij betekenis en duiding aan de cijfers kan geven. De SRA-adviseur kan zich via BiZ optimaal profileren, de klant proactief adviseren en daarmee echte invulling geven aan de rol die de klant van hem verwacht.

Accountancynieuws interviewde directeur Cees Meijer, Menno Kooreman (hoofd SBU Automatisering), Marc Johnston (projectleider BiZ) en communicatieadviseur Judith van der Hulst over Branche in Zicht: het platform van SRA met actuele kennis en inzichten over branches, bedrijven en ondernemers. De gebundelde klantenkennis van de SRA-kantoren, goed voor meer dan 50% van het MKB, wordt ondersteund door betrouwbare, actuele benchmarkcijfers en praktische adviesinstrumenten.

Met BiZ krijgt u als SRA-kantoor belangrijke strategische stuurinformatie in handen. Een kroonjuweel voor uw adviespraktijk. Wilt u ook deelnemen aan BiZ? Stuur een mail naar biz@sra.nl, of neem contact op met:

Marc Johnston
Projectleider

T (030) 656 60 60
E biz@sra.nl 

Download

Ook interessant

  • Online-Benchmark-Platform

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren