Thuis in uw branche

Lidmaatschap SRA voor SRL Accountants en Belastingadviseurs

  • Publicatiedatum: 29-4-2024
SRL Accountants en Belastingadviseurs

''Ons kantoor staat voor kwaliteit en daarom zijn wij blij met het kwaliteitskeurmerk dat we van SRA hebben gekregen'', zegt Rudi Koster, partner van SRL Accountants en Belastingadviseurs in reactie op het verkregen lidmaatschap van SRA.

Een andere reden voor het lidmaatschap ligt volgens Koster gelegen in het feit dat SRA op ieder gewenst vlak ondersteuning kan bieden en de vereniging van 370 accountants- en advieskantoren ook overkoepelend de belangen van de leden altijd behartigt.

Wettelijke controles

SRL Accountants en Belastingadviseurs is een full-service kantoor met diverse typen dienstverleningen voor kleine, middelgrote en grote mkb-ondernemingen. Het accountants- en advieskantoor verzorgt onder meer wettelijke controles en heeft daartoe een AFM-vergunning. ''Ons kantoor kan als auditpartner fungeren voor klanten van andere SRA-leden die geen AFM-vergunning hebben. De reeds aanwezige samenwerkingen met andere accountantskantoren worden door alle partijen als zeer prettig ervaren'', zegt Koster.

Toegankelijk, betrokken en gedreven

De kernwaarden van het accountants- en advieskantoor, met drie vestigingen in Strijen, Middelharnis en Rotterdam zijn 'toegankelijk', 'betrokken' en 'gedreven'. ''We zijn een team van 25 hardwerkende collega's die elkaar en de klant altijd willen helpen'', aldus Koster. ''Op ieder vakgebied hebben wij professionals in huis en onze klanten ervaren de zeer korte lijnen als erg prettig.''