Thuis in uw branche

Nieuw! My Performance-tool

Dé hr-tool voor het SRA-kantoor: voor een volledig gedigitaliseerde hr-cyclus

  • Publicatiedatum: 5-10-2023
Overleg

De My Performance-tool maakt gebruik van het SRA-loopbaanmodel waarbij alle functiebeschrijvingen en beoordelingsformulieren de basis vormen van het systeem. De tool biedt gemak voor zowel de medewerker als de werkgever. My Performance is volledig geautomatiseerd en is overal toegankelijk. Het systeem herkent bij het inloggen de functie en het team, daardoor kunnen gebruikers direct aan de slag met passende ontwikkeldoelen.

Gemak voor de medewerker

De tool is zo ingericht dat het suggesties doet voor mogelijke leerdoelen. Medewerkers kunnen hierdoor eenvoudig concrete doelstellingen bepalen, specifiek per functie en werkzaamheid. Zo kunnen zij gericht werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. De koppeling naar passende trainingen en cursussen vergroot het gebruiksgemak en efficiëntie en daarmee de haalbaarheid van de doelen. 

Gemak voor de werkgever

Het is mogelijk medewerkers op drie niveaus doelen te laten formuleren: op organisatie-, team- en op individueel medewerkersniveau. De werkgever – een vennoot, hr-medewerker of bijvoorbeeld een afdelingsmanager – helpt medewerkers bij het bepalen en behalen van hun ontwikkeldoelen in het overzichtelijke systeem van de tool. Daarnaast is het duidelijk welke trainingen en doelen bepaald en behaald worden. Met behulp van een dashboard wordt inzicht verkregen in de meest gekozen competenties en werkzaamheden en de daaraan gekoppelde doelstellingen en trainingen. Hiermee heeft de werkgever belangrijke statistieken in handen.

Samen in 'gesprek'

De tool is geen vervanging van het ‘gesprek’ met de medewerker, maar biedt ondersteuning. Zodra een medewerker zijn ontwikkelplan/jaarplan heeft afgerond, krijgt de leidinggevende daar een melding van uit het systeem. Door aan het begin van het jaar een jaarplanning te maken met voortgangsgesprekken, ontstaat er een continue dialoog. Tijdens de gesprekken kan er ingelogd worden in de My Performance-tool en kan de voortgang worden vastgelegd.

MyPE

Doordat de MyPE-tool en de My Performance-tool nu in één systeem gecombineerd zijn, kunnen titelhouders – indien zij hier gebruik van maken – ook automatisch voldoen aan hun NVPE-verplichting. Voor huidige MyPE-gebruikers is de My Performance-tool gratis.

Abonnement

De tool is voor alle SRA-kantoren beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs in abonnementsvorm. Het betreft een jaarlicentie per gebruiker en is afhankelijk van de kantoorgrootte.

Bij het opstarten van de My Performance-tool rekent SRA eenmalig een bedrag van € 1000. Deze kosten zijn voor het creëren van de onlineomgeving, het opleiden van de keyuser binnen het kantoor en het geven van een demo voor alle medewerkers/gebruikers.

Tot 20 medewerkers  € 80 per jaar per gebruiker 
Tot 50 medewerkers  € 75 per jaar per gebruiker 
Vanaf 50 medewerkers  € 70 per jaar per gebruiker 

Overige kosten

Daarnaast zijn er nog de eenmalige kosten voor de content. Bij de content kan een keuze gemaakt worden uit ‘standaard content’ of ‘maatwerk content’. Wij leggen graag het verschil uit.

Contact

 Bram Mookhoek 

Bram Mookhoek
HR Consultant
E bmookhoek@sra.nl
T 030 656 60 60