Thuis in uw branche

Nieuw: SRA Fiscale cijfers 2019 als Belastingwaaier

  • Publicatiedatum: 12-2-2019

De belangrijkste fiscale tabellen en tarieven voor 2019 heeft SRA gebundeld in een nieuw vormgegeven waaier. Deze Belastingwaaier Fiscale cijfers 2019 is een praktisch naslagwerk voor de fiscaal adviseur en voor zijn of haar mkb-klant of relatie.

Fiscale cijfersAlle SRA-leden ontvangen vandaag ter kennismaking een exemplaar. De complete SRA-uitgave Fiscale cijfers verschijnt dit jaar voor het eerst alleen als e-book. Met een unieke QR-code op de waaier kan direct worden gelinkt naar deze online versie. 

Over het e-book

Deze 25ste editie van Fiscale cijfers verschijnt niet meer als pocket, maar alleen nog in de vorm van een e-book. Dit e-book bevat alle actualiteiten uit het Belastingplan 2019, inclusief vergelijkende cijfers met voorgaande jaren en een trefwoordenregister. Deze onlineversie is eenvoudig te installeren op telefoon, laptop en website. Tevens is het mogelijk om de omslag van het e-book geheel of gedeeltelijk in een eigen huisstijl te gieten.

Belastingwaaier Fiscale cijfers

De belangrijkste fiscale tabellen en tarieven zijn gebundeld in een handzame waaier. Hiermee hebben adviseurs de benodigde actuele cijfers bij de hand. Deze waaier is tevens een praktische weggever voor klanten en relaties. Optioneel is een unieke QR-code op de achterzijde van de waaier waarmee direct kan worden gelinkt naar het e-book op de bedrijfswebsite. Ook de omslag van de Belastingwaaier kan in een persoonlijke huisstijl worden gedrukt.

Meer informatie en bestellen

Op de SRA-site staat meer informatie over alle opties, prijzen en aantallen van het e-book en de waaier of een combinatie hiervan. Belangstellenden kunnen hier ook direct een bestelling plaatsen.

Naar Fiscale cijfers

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren