Thuis in uw branche

SRA-certificering voor Keystone Accountants

  • Publicatiedatum: 22-6-2020
Logo Keystone

Keystone Accountants B.V. uit Druten heeft het SRA-lidmaatschap gekregen. Op het kantoor zijn vijftien medewerkers aan de slag en dit zullen er naar verwachting de komende tijd meer worden.

Verbinding

Het accountantskantoor is gespecialiseerd in het controleren van jaarrekeningen waarbij de focus ligt op dga-ondernemingen en familiebedrijven. John van der Laan MSc RA: “Keystone is de verbindingssteen tussen de ondernemer en het maatschappelijk verkeer, maar ook tussen onderneming en privé.  Onze visie is: wij zijn geen prijsvechter in de markt, maar een goede accountant die zichzelf terugverdient.”

Samenwerking

Keystone Accountants heeft een samenwerkingsverband met onder meer PK Support en PK & Partners. Hierdoor kan het kantoor een breed scala aan financiële en fiscale diensten leveren en de gewenste kwaliteit garanderen.

Alle branches

"SRA behartigt de belangen van de accountants en fiscalisten en zorgt ervoor dat wij als accountant ons werk voor mkb-ondernemers in alle branches goed kunnen doen", aldus Van der Laan. "Wij verwachten dat SRA dit blijft continueren en zich hierin blijft onderscheiden zodat ook wij dit kunnen doen en topkwaliteit kunnen blijven aanbieden." Keystone Accountants ziet hierin, afhankelijk van de mogelijkheden, ook zeker een rol in weggelegd voor hen.

Professionele vaktechnische ondersteuning

Van der Laan: "Onze missie is het leveren van topkwaliteit en ervoor zorgen dat de ondernemer kan blijven voldoen aan de non-stop veranderende wet- en regelgeving." Daarom is het voor het kantoor belangrijk dat SRA een zeer brede branchekennis heeft en professionele vaktechnische ondersteuning biedt met handige tools. Ook bij het uitgebreide netwerk en de netwerk- en vaktechnische bijeenkomsten haakt het kantoor graag aan. Daarnaast is Keystone Accountants een jong en snelgroeiend accountantskantoor. Het SRA werving & selectie biedt ook hierin potentie zoals de bedrijvenmarkt.