Thuis in uw branche

SRA-certificering voor Spaarne Accountants & Belastingadviseurs

  • Publicatiedatum: 28-2-2020
Spaarne Accountants logo

Spaarne Accountants & Belastingadviseurs BV en Spaarne Audit BV, beiden opererend vanuit één vestiging in Haarlem, zijn sinds kort SRA-gecertificeerd.  Spaarne is een full service kantoor met 20 veelal jonge – de gemiddelde leeftijd is 31 jaar - professionals.

Maximaal benutten van potentie

Een van de vennoten drs. Dumas Bruin RA: "We hebben een evenwichtige verdeling tussen assurance - inclusief wettelijke controles- , belastingadvies en samenstel- en administratieve dienstverlening.  Wij stimuleren zowel onze klanten als onze eigen mensen hun potentie maximaal te benutten. We geloven sterk in de kracht van een hybride accountantskantoor met alle disciplines voor de mkb-markt en doen dit op een zakelijk vriendschappelijke manier."

Opkomen voor het mkb-segment

De belangenbehartiging voor specifiek accountants werkzaam in het mkb-segment is voor het kantoor van wezenlijk belang voor het SRA-lidmaatschap. Bruin: "Wij verwachten dat SRA gezonde en goed onderbouwde standpunten inneemt en met concrete en werkbare voorstellen komt voor de dagelijkse praktijk."

Nuttige tools

Tevens is het verkrijgen van kennis, inzichten en praktische toepassingen van ambitieuze collega-kantoren en SRA-professionals van belang. "Zo kunnen wij de eigen Spaarne-aanpak vergelijken en verbeteren. Ook biedt SRA een goed opleidingsprogramma voor alle niveaus en functies en haken we bij aan bij nuttige tools zoals BiZ", aldus Bruin.

Visie delen

Spaarne Accountants & Adviseurs ziet zichzelf als een ‘open kantoor met hart voor de accountancy, waarbij zij het belang voor de maatschappij uitdragen’. Deze visie delen zij graag tijdens de SRA-sessies ‘Sparren met collega-kantoren’ en staan zij duidelijk ook open om te leren van anderen.