Thuis in uw branche

SRA-Nieuwsbrief geoptimaliseerd voor smartphone en tablet

  • Publicatiedatum: 1-4-2015

De gratis SRA-Nieuwsbrief, die elke werkdag wordt verstuurd naar bijna 8.000 SRA-leden, heeft een nieuw en fris uiterlijk gekregen. Daarnaast is de nieuwsbrief nu prima leesbaar op de meest gebruikte smartphones en tablets. De redactionele formule blijft onveranderd: een praktische combinatie van actueel nieuws voor uw dagelijkse praktijk en recente SRA-informatie.

SRA-NieuwsbriefWaarom deze aanpassing?

Ruim zes jaar geleden zijn we gestart met de SRA-Nieuwsbrief, met daarin relevant nieuws voor de accountantspraktijk. In de tussentijd heeft mobiel internet een hoge vlucht genomen. Ook wij merken dat steeds meer SRA-leden de nieuwsbrief lezen op de smartphone of tablet. Omdat de oude SRA-Nieuwsbrief zich daar niet goed voor leent, hebben we de nieuwsbrief opgefrist en geoptimaliseerd voor mobiel internet.

Wat is er verbeterd?

  • De nieuwsbrief schaalt voortaan mee met de telefoon of tablet
  • In- of uitzoomen met de vingers is daardoor niet meer nodig
  • De berichten in de nieuwsbrief zijn in zijn geheel klikbaar (niet alleen de link 'lees verder')
  • De tekst en de koppen zijn groter en daardoor beter leesbaar

Uiteraard blijft de nieuwsbrief ook op de desktop en de laptop prima te lezen.

Hoe ziet de SRA-Nieuwsbrief er nu uit?

Ook het uiterlijk van de SRA-Nieuwsbrief is onder handen genomen. Voor een meer zakelijk karakter is het kleurgebruik gereduceerd. Daarnaast is het aantal nieuwsartikelen teruggebracht van tien naar acht. Hierdoor bent u nog sneller op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied.

De blokken met SRA-informatie, die voorheen in de rechterbalk stonden, zijn nu geïntegreerd in de nieuwsbrief. Daardoor zijn ze beter leesbaar op de mobiele telefoon. Door de contrasterende achtergrondkleur zijn de SRA-blokken nog steeds duidelijk herkenbaar.

Nog geen abonnee?

Ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op fiscaal en accountancygebied? Meld u dan aan voor de gratis SRA-Nieuwsbrief, exclusief voor SRA-leden. U ontvangt de SRA-Nieuwsbrief dan elke werkdag om circa 10.30 uur.

PS: laat ons weten wat u van de nieuwe SRA-Nieuwsbrief vindt via info@sranieuwsbrief.nl!

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren